NTV'de yayınlanan programda Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettiği maçı değerlendiren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen derbi değerlendirmesinda şunları şöyledi.;

Derbilerde 5-0 gördüm, 5-1 gördüm, 6-0 gördüm ama bu başka. Şenol hoca müthiş hazırlanmış. Beşiktaş, hepimizin önünü ilikleyeceği şekilde bir oyun oynadı. Bu maç oyun olarak Başakşehir maçından da beterdi. Galatasaray çabuk toparlayacak camia. Bugün Gomis'i Beşiktaş'a koysaydın hat trick yapardı.

Bugün Galatasaray'ın 3-0 ile kurtulması, Tudor'un büyük balıdır. Galatasaray tarihi bir hezimete uğrayabilirdi. Görünen köy kılavuz istemez. Galatasaray iyi bir teknik direktör takımı değil.

Taraftarlar daha çık sahadaki oyna üzülmüşlerdir. Bence az skorla maç çıktı. Böyle sahada 4-1 pozisyonlar verdi. Üst üste Beşiktaş Galatasaray'ın üstüne geldi. Tudor açısından kötü bir maçtı.

Beşiktaş'ın performansı, Fırat Aydınus'un ilk yarıda vermediği penaltıyı kurtardı. 2. yarıda anladı zaten hatasını, 2. yarıda takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı.

Oğuzhan 35. dakikada silkinde sazı eline aldı büyük futbolcu gibi oynadı.

Galatasaray'ın kalan üç maçından 9 puan alacağını tahmin ediyorum. Başakşehir yarınki maçını kazanır diye düşünüyorum.