Geçtiğimiz gün Yılın Polonyalı Futbolcusu seçilen Robert Lewandowski ödülü 5. kez kucakladı. Bayern Münih forması giyen oyuncunun temsilcisi Cezary Kucharski, seramonide yıldız futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu. "Real Madrid aksiyona geçti" ifadelerini kullanan Polonyalı temsilcinin bu cümlesi, birçok kişi tarafından "az ama açıklayıcı" bulundu.

Seramoniye, takımının Bayer Leverkusen maçında forma giydiği için katılamayan Lewandowski'yi temsil etmesi için Polonyalı eski milli oyuncu Cezary Kucharski katıldı. 43 yaşındaki futbol adamına, Lewandowski'nin son zamanlarda bir çok büyük takımla anılması ve Real Madrid spekülasyonları sorulduğunda Kucharski, net şekilde Real Madrid'in harekete geçtiğini belirtti.

Kucharski'nin bu sözleri Avrupa basını tarafından Robert Lewandowski'nin önümüzdeki sezon Real Madrid'e transfer olacağının en somut kanıtı olarak görüldü.

18 milyon euro istiyor

Öte yandan İspanyol spor gazetesi AS, Polonyalı yıldızın, kulübü Bayern Münih'te kalabilmek için sezon başına 18 milyon euro (58,32 milyon TL) ödenmesini talep ettiğini yazdı. Kulüple anlaşmasına göre sezon başı 10 milyon euro (32,4 milyon TL) kazanan Lewandowski'nin Bavyera ekibiyle sözleşmesi 2019'da sona erecek.

Fanatik