İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde kabus gibi geçen bir sezonu geride bırakmasının ardından yeni sezon öncesinde transferde düğmeye bastı.

2024'E KADAR SÖZLEŞME

Madrid ekibi yıldız futbolcuyu 2024'e kadar kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Daha önce Porto'dan Militao, Santos'tan Rodrygo ve son olarak da Eintracht Frankfurt'tan Luka Jovic'i önemli bedeller karşılığında kadrosuna katan Real Madrid, çok uzun süredir beklenen Eden Hazard transferinde de mutlu sona ulaştı. Yıllar süren transfer hikayesi Real Madrid'in Hazard'ı resmen transfer ettiğini açıklaması ile sona erdi.

120 MİLYON EURO TRANSFER BEDELİ

Chelsea ile sezon sonunda Arsenal'ı yenip kazandıkları UEFA Avrupa Ligi finalinden sonra yaptığı açıklamalarda da Chelsea'ye veda niteliğinde açıklamalar yapan oyuncu, resmen açıklanmasa da İngiliz ve İspanyol medyasının iddialarına göre 120 milyon euro bedel ile Madrid ekibine transfer oldu.

CHELSEA'DE 110 GOL ATIP 92 DE ASİST YAPTI

2012 yazında Fransız ekip Lille'den transfer olduğu Chelsea'de toplam 352 maça çıkan Belçikalı oyuncu, 110 gol atıp 92 de asist yaptı.

Transfer operasyonuna devam etmesi beklenen Real Madrid'in özellikle orta sahaya Paul Pogba'yı ve sol beke de Lyon'dan Ferland Mendy'yi transfer etmek istediği konuşuluyor. Ayrıca, takımdan ayrılması beklenen Gareth Bale, James Rodriguez, Rafael Varane, Isco ve Marcelo gibi isimlerin de gelecekleri merak konusu.