PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, 2023'e kadar PTT'nin 40 bin olan çalışan sayısını 100 bine çıkarcaklarını söyledi. Bozgeyik 4 bin 500 olan işyeri sayısını da 15 bine yükselteceklerini belirterek, "Böylece hangi yöne gidilirse gidilsin 20 dakika bir PTT işyerine ulaşılacak" dedi.

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, 2023'e kadar PTT'nin 40 bin olan çalışan sayısını 100 bine çıkarcaklarını, 4 bin 500 olan işyeri sayısını da 15 bine yükselteceklerini belirterek, "Böylece hangi yöne gidilirse gidilsin 20 dakika bir PTT işyerine ulaşılacak." dedi. Bozgeyik, PTT Yönetim toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, PTT ailesinin ülkenin dört bir köşesinden gelen 81 ilin CEO'larının bir araya geldiği yılın ikinci değerlendirme toplantısında, şirketin muhasebe, planlama ve icraatlarının değerlendirmesinin yapılacağını söyledi.

ÖNEMLİ HAMLELER YAPTIK

Geçen yıl ülkenin yaşadığı olumsuz gelişmelere rağmen PTT'nin dimdik ayakta durduğunu belirten Bozgeyik, şirketin 4 bin çalışınıyla ülkenin her köşesinde memlekete hizmet ettiğini bildirdi. Bozgeyik, Türkiye'nin en köklü şirketi olan PTT'nin ülkenin ileriye gitmesi için çalıştığını anlatarak, son 15 yılda PTT'de önemli hamleler yaptığını bildirdi. Geçen yıl kendisine emanet edilen PTT'nin, Türkiye'deki ekonomik gelişmelerin olumsuzluğuna rağmen daha da ileriye taşınması için gayret gösterdiklerine dikkati çeken Bozgeyik, geçen yıl PTT'nin yüzde 17,8 büyüdüğünü ve karının yüzde 30 arttığını kaydetti

ALIM 5 BİNE ÇIKACAK

2023'e kadar PTT'nin 40 bin olan çalışan sayısını 100 bine çıkaracaklarını dile getiren Bozgeyik, 4 bin 500 olan işyeri sayısını da 15 bine çıkararak, hangi yöne gidilirse gidilsin 20 dakika bir PTT işyerine ulaşılmasını sağlayacaklarını kaydetti. PTT'ye 2 bin 500 kişinin alımının gerçekleştiğini, 2 bin 500 kişilik alım için de yetkinin alındığını ifade eden Bozgeyik, bu yıl içinde alımları 5 bine çıkaracaklarını bildirdi.