Hak ve Kardeşlik Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Naki Erdemir Türk aile yapısına büyük zarar veren İstanbul Sözleşmesi'yle ortaya çıkan mağduriyetleri anlatırken başında geçen bir olayı anlattı. Prof. Dr. Naki Erdemir bir kız öğrencinin boş kağıt vermesine rağmen kendisini İstanbul Sözleşmesi üzerinden tacizle suçlayacağını belirtemesi üzerine çaresiz kaldığını belirterek 'Bir bayan öğrenciyi boş kağıt ile dersten geçirmek zorunda kaldım. Okulda ders arasında odamı içerden kilitliyorum.' dedi.

BİR BAYAN ÖĞRENCİYİ DERSTEN GEÇİRMEK ZORUNDA KALDIM

Prof. Dr. Erdemir yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı "Bana bir öğrenci geldi bana dedi ki 'Benim okulum uzayacak, aileni düşünüyorsan kariyerini düşünüyorsan Türkiye seni tanıyor, seni perişan ederim' dedi. Bir bayan öğrenciyi dersten geçirmek zorunda kaldım. Boş kağıt ile dersten geçirmek zorunda kaldım. Okulda odamı içerden kilitliyorum. Dekanlıktan odama kamera isteyeceğim.

KADININ BEYANI ESASTIR DENDİĞİN ZAMAN ÜLKE ÇÖKÜYOR

Türkiye bu İstanbul Sözleşmesi'nden kan ağlıyor. Kadının beyanı esastır dendiği zaman ülke çöküyor. Hiçbir amir, memur görevini yapamıyor. İstanbul Sözleşmesi'ni çöpe atmak lazım. AK Partili kardeşlerime sesleniyorum. Bastığınız dalı kesiyorsunuz. Ben fakültede ders arasında odamın kapısını arkadan kilitliyorum. İki tane öğrenci gelse 'hoca beni taciz etti' dese ben ne yapacağım?