EURO 2020 F grubu üçüncü maçında bu akşam Puskas Arena'da oynanacak olan Portekiz-Fransa maçı için geri sayım devam ediyor. Gruba 3-0'lık Macaristan galibiyeti ile başlayan Portekiz ikinci maçında Almanya'ya 4-2'lik skorla mağlup oldu. Bu akşam Fransa ile oynanacak olan maç öncesinde 3 puanı ve +1 averajı bulunan Portekiz'de bu akşam oynanacak olan maç büyük önem arz ediyor. Fransa karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Portekiz maçı kazanması halinde diğer maçtan çıkacak olan sonuca bakmaksızın gruptan çıkabilecek. Beraberlikle maçın sonlanması halinde ise Almanya-Macaristan maçından çıkacak olan sonuç beklenecek. Peki Portekiz-Fransa maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?


PORTEKİZ-FRANSA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Portekiz-Fransa maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak olan Portekiz-Fransa maçı Puskas Arena'da oynanacak. Mücadelede İspanyol hakem Mateu Lahoz düdük çalacak.

EURO 2020 F GURUBU PUAN DURUMU

1-Fransa 4

2-Almanya 3

3-Portekiz 3

4-Macaristan 1

MUHTEMEL 11'LER

Portekiz: Rui Patricio; Nelson Semedo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, Renato Sanches, Bruno Fernandes; Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota

Fransa: Lloris; Kounde, Varane, Kimpembe, Hernandez; Pogba, Kante, Tolisso; Griezmann, Benzema, Mbappe