“Örgüt, tehditle herkesin malına el koyuyor. Birçok kadının ırzına geçtiler. Evlere girip erkekleri zorla askere almak istiyorlar. Kabul etmezlerse zulmederek bölge dışına gönderiyorlar. Arapların evlerini dozerle yıktılar. Firavun, PYD/PKK'nın görse utanırdı."

İNANÇLI KÜRTLERE BASKI

"Birçok Kürt aile özellikle İslami hassasiyete sahip olanlar örgütün yaptıklarından rahatsız oldular. Tanıdığım birçok Kürt aile çocuklarını onlara vermemek için yurt dışına kaçırdı. Dünyada birine terörist diyeceksiniz o PYD/PKK olmalıdır.”

HEPSİNİ GÖZÜMLE GÖRDÜM

“Çocukları öldüren, kadınlara tecavüz eden, evleri yağmalayan kişiye terörist demeyeceksiniz de hangi sınıfa koyacaksınız. Ben afaki konuşmuyorum. Kime ne yaptıklarını tek tek söyleyebilirim. Hepsini kendi gözümle gördüm.

MEHMETÇİKTEN MESAJ VAR

Vatandaşların, TSK'nin Afrin'deki terör hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek için hazırladıkları ev yapımı gıdalar en ileri mevzideki askere kadar ulaştırıldı. Mehmetçik, desteğe böyle teşekkür etti: Muharebe ortamında desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederiz. Desteğinizi her zaman bekliyoruz, bütün annelerin ellerinden öperiz, var olun.

13 GÜNDE 790 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Zeytin Dalı Harekatı’nın 13. Gününde 18 hedef imha edilirken, 78 terörist daha etkisiz hale getirildi. Harekatın ilk gününden itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 790’a ulaştı. TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeyindeki Ali Kar köyünü de terör örgütü PYD/PKK'dan temizledi. Kuzey Irak’taki terör varlığına yönelik hava harekatında da 49 terörist öldürüldü.