ABD ordusu ve CIA'in kaydettiği görüntülerini yayınlamasıyla yeniden gündeme gelen UFO'lar bu kez bir savaş gemisinin üzerinde ortaya çıktı. Amerikan televizyon kanalı Fox8, USS Omaha gemisindeki bir asker tarafından çekilen görüntünün ABD Savunma Bakanlığı sözcüsü tarafından doğrulandığını bildiriyor.

Jeremy Corbell'in kendi adındaki Instagram hesabında paylaşılan Temmuz 2019 tarihli yeni kayıtta, küçük bir yuvarlak cisim okyanusa paralel uçuyor ve bir süre süzüldükten sonra suya düşüp gözden kayboluyor.

San Diego kıyılarında seyreden USS Omaha savaş gemisindeki askerlerin 'Vay canına, yaklaşıyor' ve 'Suya çarptı' cümleleri de yine kayıtta yer alıyor.

Bir savaş gemisinin kayıtlarında, gizemli bir cismin 90 dakika boyunca destroyeri takip ettiği ve gökyüzünde aynı hızda seyrettiği belirtildi.

UFO'ların gizli bir Pentagon araştırmasından inanılmaz görüntüler geçen ay sızdırılmıştı. Kayıtlar, UFO'ların Donanma destroyerinin üzerinde süzüldüğünü gözler önüne sermişti.

Kongre'ye sunulan raporun bir kısmı, diğer askeri ve istihbarat yetkililerini UFO gizeminin doğası hakkında eğitme amacını taşıyor. Yeni görüntüler Görev Gücü tarafından toplandı ve gerçekliklerini doğrulayan araştırmacı film yapımcısı Jeremy Corbell tarafından elde edildi