30 Kasım'da yayın hayatına başlayan Olay TV bugün ekranlarını kararttı. Nevşin Mengü'nün sunduğu Ana Haber Bülteni'nde Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar kanalın kapanması hakkında detayları paylaştı.

Sarılar Olay TV'nin lisans sahibinin Cavit Çağlar olduğunu ifade etti. Yayın çalışanların alkjışlarıyla sona erdi ve Olay TV ekranlara veda etti.

Süleyman Sarılar'ın kanalın kapanması hakkında açıklamaları şöyle oldu:

Olay TV'nin bütün yayın hakları Cavit Çağlar'da. Hüseyin Köksal buraya yeniden yayın hayatına başlaması için birlikte yola çıktılar. Türkiye'nin kutuplaşmış ortamında herkese eşit mesafede yayın için birlikte bir araya geldiler. Hüseyin Bey Cavit Bey'le ortaklığını sonlandırma kararı aldı.

Bu yayıncılığı daha fazla sürdüremeyeceğimizi anladık. Cavit Bey diyor ki: Bana iktidardan büyük baskı var. Kendi ifadesi. Büyük baskı var, devam edemeyeceğim dedi.

Kendisine burada hepimizin yerine gelecek ve bu yayını Olay TV'yi götürecek insanlar listesi sunulduğunu da söyledi kendi. Başka gazetecilik kadrosuyla yola devam et baskını görüyorum dedi kendisin.

Cavit Bey iktidarı işaret etti. Türkiye'de 30 Kasım'da yayına başlamış bir televizyonu, üstelik de tarafsız habercilik yapacağım iddiasıyla çıkan bir kanalı susturacak baskıyı yapacak merciiyi herkes biliyor.