Mardin'de hazırlık maçındaki ofsayt pozisyonu ile yeşil sahada başlayan aşkhikayesi mutlu sonla bitti.

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit (28), maç sırasında hayatının aşkı ile tanıştığını söyledi.

Babayiğit, bir hazırlık maçında takım arkadaşının sürekli ofsayta düşmesi sonucu gerginlik yaşandığını, takım kaptanı olduğu için yardımcı hakemin yanına giderek, karara itiraz etmek istediğini belirtti.

Hakem Melek İmamoğlu'nu (25) görünce çok etkilendiğini dile getiren Babayiğit, yardımcı hakemin kadın olduğunu farketmeden başladıkları maçın ilk yarısını nasıl tamamladığını anlayamadığını aktardı.

Tanıştıktan bir hafta sonra nişanlandılar
Ara verildiğinde bir bahane ile hakem odasına gittiğini anlatan Babayiğit, şöyle dedi:

"Eşimi tanıma faslım bir ofsayttan başladı. Daha sonra bir yerde kahve içtik. 28 yaşındayım ve bu zamana kadar yaptığım en doğru şey, aldığım en doğru karar Melek ile evlenmekti. Tanıştıktan bir hafta sonra nişan yaptık. Eşime birçok yerde evlenme teklifi yaptım. 4 Haziran 2015 tarihinde de evlendik. Çok mutluyum. Düğün çekimlerini de 21 Kasım Şehir Stadyumunda yaptık."

Kendisinin ve eşinin de sporcu olması nedeniyle birbirlerini iyi anladıklarını ifade eden Babayiğit, hayatlarının güzel devam ettiğini aktardı.

"Eşimle beraber antrenman yapıyor, sürekli futbol konuşabiliyoruz. Ancak ofsaytı hiçbir zaman tartışmıyoruz. Çünkü eşim ofsaytı iyi biliyor. Maç izlerken, 'Bu ofsayt' diyorsa ben de ona inanıyorum" sözlerine yer veren Babayiğit, Mardin'in güzel bir şehir olduğunu, bölgenin olumsuzluklarla değil sporla ve aşkla anılmasını arzu ettiklerini vurguladı.

"İş başka aşk başka"
Melek İmamoğlu Babayiğit de, 3 yıldır hakemlik yaptığını, işini ve tesadüfen tanıştığı eşini çok sevdiğini söyledi.

"Herkes ofsayt bayrağından korkar ama bizim tersi oldu ve mutlulukla sonuçlandı. Eşimin bazı maçlarını yönetiyorum ancak kesinlikle taviz vermiyorum. İş başka aşk başka" ifadelerini kullanan Babayiğit, ömür boyu bu mutluluğun sürmesini dilediklerini sözlerine ekledi.