2 Şubat 2016 reyting sonuçları açıklandı. O Ses Türkiye 1. sırada yer aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sırada yer aldı. İşte 2 Şubat 2016 reyting sonuçları...

O Ses Türkiye'de final gecesinde heyecan doruktaydı. O Ses Türkiye şampiyonluğu için Hadise'nin takımından Aziz Kiraz, Gökhan ve Hakan'ın takımından Emre Sertkaya yapılan elemeler sonucunda ikili finale kaldı. Son elemeden sonra O Ses Türkiye finalini kazanan isim ise Emre Sertkaya oldu.

Sertkaya, sonuçlar açıklanınca Gökhan ve Hakan'a sarıldı, mikrofonu eline alınca gözyaşları döktü...

O Ses Türkiye'nin 2 Şubat Salı akşamı yayınlanan final bölümünde rakiplerini geride bırakan Emre Sertkaya, O Ses Türkiye'nin şampiyonu oldu. Uzun O Ses Türkiye maratonunda başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplayan Emre Sertkaya, SMS ve TV8 Yan Ekran uygulamasından gelen oylar sonucunda şampiyon oldu. Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyordu. Yarışmacının ikincisi ise Hadise'nin takımından Aziz Kiraz oldu.

O Ses Türkiye finali bu akşamı ekrana geldi. İşte; O Ses Türkiye 2016 finalde yarışan isimler:

Türkan Kürşad - Hakan ve Gökhan'ın takımından
Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan'ın takımından
Aziz Kiraz - Hadise'nin takımından
Tankurt Manas- Ebru Gündeş'in takımından

HADİSE YİNE KAZANMADI

O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi Hadise'nin yarışmacısı yine birinci olamadı.

2011'den beri yayınlanan Acun Ilıcalı'nın yapıcılığını yaptığı ses yarışmasında jüri üyesi olan hadise'nin yarışmacısı bu yıl da kazanamadı. Aziz Kiraz ile finale çıkan Hadise sevinçten ağlamıştı. Final gecesinde ise Hadise yine hüsran yaşadı.

Hadisenin yarışmacısı Aziz Kiraz’ın, Kenan Doğulu’nun jüri üyesi olduğu 'Ve Kazanan' adlı yarışmaya da katıldığı, ancak birinci olamamıştı. Dün akşam canlı yayınlanan final gecesinde yine birinci olamayan Aziz için, “Hadise’nin küçük starı, benim büyük favorim Aziz Kiraz birinci olamadı ama Aziz'e müzikal yolculuğunda başarılar diliyorum." sözlerini kullandı.

O SES ŞAMPİYONLARI

Yarışmanın 1.si olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz'un ekibinden olduğu için şampiyon jüri Murat Boz olmuştu.
O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa sandalın yarışmacısı Mustafa Bozkurt oldu.
O Ses Türkiye 3. sezonu şampiyonu Gökhan Özoğuz'un takımından Hasan Doğru oldu.
O Ses Türkiye 4. sezonu şampiyonu Ebru Gündeş'in takımından Elnur Hüseynov oldu.

Her sene olduğu gibi bu yılda birinciye albüm yapılacak. Salı günü yapılan final sonrası yarışmayı birinci tamamlayan Emre Sertkaya albüm ve son model bir otomobilin sahibi olacak.

EMRE SERTKAYA KİMDİR?

Sıradışı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyordu. Yarı finalde elenen Busegül'ün sevgilisi olan Emre, O Ses Türkiye birinciliğinin en güçlü adaylarındandı.

2 Şubat 2016 Reyting Sonuçları