Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarında izleyici ile buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Özellikle sosyal medyada aldığı ücretle ilgili farklı rakamlar telaffuz edilse de, ünlü ilahiyatçı geçtiğimiz yıl konuk olduğu bir programda hakkındaki iddialara yanıt vermişti.

"O RAKAMLAR ÇOK DÜŞÜK ASLINDA"

Aldığı ücretle ilgili telaffuz edilen rakamların kendisini itibarsızlaştırmaya yönelik olduğunu belirten Hatipoğlu şu ifadelere yer vermişti: "Televizyonculukta o rakamlar çok düşük rakamlar aslında... Ramazanda bir şey anlattım. Arkadaki ekibin tümünü çıkardım, 50 kişilik bir ekip vardı. O ekip 30 sahur, 30 iftar olmak üzere 60 program çekiyor. Bu da 120 saate tekabül ediyor.

"SİZ HIRSIZSINIZ"

5 yıla, 5 Ramazana bunu çarparsak aldığımız para bir dizinin bir bölümünün maliyetinden daha düşük. Utanmıyor musunuz? Arlanmaz ahlaksızlar. Hala para pul işinden konuşuyorsunuz. Siz hırsızsınız. Hırsız olduğunuz için emeğiyle kazanan aleyhinde algı oluşturuyorsunuz. Allah katında hesap sorulacak. Hepsini Allah'a havale ettim.

"ZAM VERİYORLARDI, BEN İSTEMEDİM"

Hayatım boyunca hiçbir yapımcıyla para konuşmamışımdır. Bir kanalda çalıştığımda zam veriyorlardı, ben istemedim. İslam'a hizmet etmek uğruna program yapıp üstüne para vermeyi bile teklif ettim."