Niğde Belediyesporlu taraftarlar, takımlarının Spor Toto 2. Lig'e yükselmesini coşkuyla kutladı.

Samsun'dan galibiyetle dönen Niğde Belediyespor takımını kent girişinde karşılayan taraftarlar, Derbent mevkisinde toplanarak yürüyüşe geçti.

Takımlarının 25 yıl aradan sonra 2. Lig'e yükselmesinin sevincini yaşayan taraftarlar, meşale yakıp tezahüratlar yaparak sevgi gösterilerinde bulundu. Teknik heyet ve futbolcular da otobüsle şehir turu attı.

Niğde Belediyesi tarafından belediye başkanlığı binası önünde düzenlenen programla devam eden kutlamalarda, Niğde Belediyesi Mehteran Ekibi de mini bir konser verdi.

Konserin ardından isimleri tek tek okunan Niğde Belediyesporlu futbolcular, platforma çıkarak taraftarları selamladı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı konuşmada, taraftarlara ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, takımın çok daha iyi yerlere gelebilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Zonguldak'ta büyük coşku

Spor Toto 3. Lig play-off final karşılaşmasında Kızılcabölükspor'u 2-1 yenerek 10 yıl aradan sonra Spor Toto 2. Lig'e yükselen Zonguldak Kömürspor'un teknik heyet ve futbolcuları, kentte coşkuyla karşılandı.

Geceyi Bursa'da geçiren kırmızı-lacivertli ekip, bugün otobüsle Zonguldak'a geldi. Kulüp başkanı Süleyman Caner, teknik heyet ve futbolcuların yer aldığı otobüsü, kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde binlerce taraftar karşıladı.

Kafalarına madenci bareti takan teknik heyet ve futbolculara, taraftarlar alkış ve tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu. Takım otobüsünden inen futbolcular, taraftarlar tarafından Zonguldak Valiliği önüne kadar omuzlarda taşındı. Başkan Caner ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak, burada şampiyonluk kupasını beraber havaya kaldırdı.