Tudor ile iyi ilişkilerinin olduğunu söyleyen Senegalli yıldız, her maça aynı şekilde hazırlandıklarını da söyledi. Badou Ndiaye'nin açıklamaları şu şekilde.

BİZ İYİ BİR TAKIMIZ, HERKES DE BUNUN FARKINDA

Fenerbahçe ile büyük bir maç oynayacağız ve hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Her maça nasıl hazırlanıyorsak bu maça da aynı şekilde hazırlanıyoruz. Biz iyi bir takımız, herkes de bunun farkında. Her maça iyi bir çalışma temposu ve ciddiyetle hazırlanıyoruz. Sahada gösterdiğimiz performans da bunun kanıtı. Lig uzun ve bu ciddiyeti her maç devam ettirmemiz gerekiyor.

BEN KENDİMİ SADECE KENDİMLE KARŞILAŞTIRIRIM

Fernando ve takımın diğer kalanıyla çok iyi bir ilişkim var. Biz takım olarak birlikte vakit geçirmeyi, eğlenmeyi ve beraber çalışmayı çok seviyoruz. Selçuk ve Melo kaliteli isimler. Her oyuncu kendi bulunduğu dönem içerisinde en iyisini vermeye çalışıyor. Fernando ile beni onlarla karşılaştırmak çok gerçekçi değil. Ben kendimi sadece kendimle karşılaştırırım.

BENİM TUDOR'LA OLAN İLİŞKİM ÇOK İYİ DÜZEYDE

Benim Tudor'la olan ilişkim çok iyi düzeyde. Çok iyi bir hoca ve bizden isteklerini açık yüreklilikle dile getiriyor. Benden şahsen istekleri maçtan maça değişiklik gösterebiliyor. Ben de sahaya çıkıp onun tüm istediklerini yerine getirmeye çalışıyorum. Onun sadece benimle değil tüm takımla iyi bir ilişkisi var. Bu da sahaya olumlu yansıyor.

GALATASARAY GİBİ BİR TAKIMDA OYNAMAK HER ZAMAN HAYALİMDİ

İki yıl boyunca Osmanlı'da oynadım, iyi bir performans sergiledim ve büyük keyif aldım. Kendimi geliştirerek yeni bir maceraya başladım. Galatasaray gibi bir takımda oynamak her zaman hayalimdi. İki takımı kıyaslamanın doğru olmayacağını düşünüyorum.

İNŞALLAH ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDERİZ

İnşallah Şampiyonlar Ligi'ne gideriz. Henüz hiçbir şey garantilemedik ve işimizi iyi yapmamız gerekiyor. Aynı disiplinle devam edip sezon sonunda mutlu sona ulaşmalıyız. Önce gitmeyi garantileyelim bunları sonra konuşuruz.

GOMİS ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU

Gomis çok kaliteli bir oyuncu ve ayrıca Fransızca konuştuğu için onunla rahat iletişim kurabiliyorum. Diğer oyuncularla da imkanlar dahilinde iletişim kuruyorum ama Gomis Fransızca konuştuğu için onunla daha şakalaşıyoruz, sohbet edebiliyoruz. Bana her hafta gelip ''Gol atacak mıyız?'' diye soruyor. Ben de ''Atmayacağımız bir hafta var mı'' diye soruyorum. Çok savaşçı ruhlu bir oyuncu ve bunu sahaya yansıtıyor.

TAKIMIMIN ÇIKARI NEYSE ONU GÖZETMEK ZORUNDAYIM

Son dönemde ofansif değil defansif görevler üstleniyorum. Benim bu şekilde oynamam gerekiyorsa defansa daha da yönelebilirim. İleri gitmeyi ve gol atmayı çok seviyorum ama takımın şu anda puan kazanması için gereken şey defans yapmaksa elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtırım. Takımımın çıkarı neyse onu gözetmek zorundayım. Çok gol atıp az gol yiyoruz. Umarım bu şekilde devam ederiz.

Badou Ndiaye, derbi öncesi taraftarlara ''Stadı tıklım tıklım doldurup bizi zafere sürüklesinler'' mesajını iletti. (Sporx)