Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Napoli'de hafta içi oynanacak maç öncesi takımın yıldız ismi Lorenzo Insigne ve teknik direktörü Maurizio Sarri arasında bu hafta sonu yapılan Juventus maçında yapılan bir oyuncu değişikliği yüzünden kriz çıktı.

61'nci dakikada oyundan alınan Insigne çıktıktan sonra kenarda hocasına tepki gösterdi ve ikili arasında sert bir diyalog yaşandı. Maç sonu da devam eden gerilimin 90 dakika sonrasında yapılan basın toplantısında da gündeme gelmemesi imkansızdı.

Takımın hocası Sarri gazetecilerin konu hakkındaki sorularına da net ve gergin bir yanıt vermekten çekinmedi. "Insigne kenara gelince bana neden oyundan çıkarıldığını sordu. Bana ufak bir sakatlığı var gibi geldi" diyen Sarri, "Bir oyuncu çıktığı zaman çenesini kapamalı ve şikayet etmemeli" diyerek sert ifadeler kullandı.

"Birbirimize soracak, söyleyecek bir şeyimiz varsa bunu maçtan sonraki gün yapabiliriz" diyen Sarri oyuncularının maç sırasında çenelerini kapamaları gerektiğini bir kez daha tekrarlayarak konu hakkındaki sözlerini tamamladı.