Sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Mustafa Cengiz, "Bir yenilgiyle üzülmeyelim. Galatasaray tek yenilgiyle yıkılmaz, tek galibiyetle de buraya gelmez. Biz yüzyıllık kulübüz ve her durumda en büyüğüz. Galatasaray'ın önünde kimse duramaz. Sahte tarihlerle buraya gelmedik." dedi.

SELAHATTİN BAKİ NE DEMİŞTİ?

Kulüpler Birliği Vakfı yönetim kurulundan istifası hakkında da konuşan Cengiz, "Kulüpler Birliği'nde onaylamadığım, onaylayamayacağım kararlar alındı. Bazı takımlar lehine alınıyor. 21 kulübün tam ittifak ettiği şeyler olmalı. Adı birlik. Birlik yok." ifadelerini kullandı.

METİN SİPAHİOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"2 TANE TIFIL YÖNETİCİ"
Fenerbahçe cephesinden yapılan yanıtlara cevap veren başkan Cengiz, "2 tane tıfıl yönetici. Akıl yaşta değil baştadır. Tarihten uzak insanlar, iflas etmiş tüccarlar. Kazandılar, 2 gün sustular. Fenerbahçe taraftarından özür dilerim. Hepsi benim için değerli ama takımları doğru yönetilmiyor. Ben başkanlarla muhattabım. Ali Bey'le oturduk konuştuk. '30 şampiyonluğumuz var' dedi, ben de '37 şampiyonluğumuz var' dedim. Ali Bey benim konuşmamla ikna oluyorsa her gün konuşurum. Biz düşman değiliz ama beni ikna edebilir mi? Bugüne kadar tarihçi çıkarabildiler mi? Hatta korkarım bir şampiyonlukları eksilir. dedi.

FATİH TERİM AÇIKLAMASI
Teknik direktör Fatih Terim ile herhangi bir sorunlarının olmadığının altını çizen Galatasaray başkanı, "Fatih Terim'le hiçbir problemimiz yok. Cuma günü burayı gezdik." ifadelerini kullandı.