'O Ses Türkiye' çekimlerine yetişmeye çalıştığını söyleyen Muraz Boz, sevgilisi Aslı Enver'in 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' ödülünü aldığı hatırlatılınca, "Kelebeğimiz kelebeğini aldı. Evde kutladık zaten. Sonrasında geniş bir şekilde kutlayacağız. Aslı'nın bugün seti olduğu için ırgat gibi çalışıyorlar yani" şeklinde konuştu.

'Kardeşim Benim' serinin ikinci filminin birincisi kadar ilgi görmemesine de değinen ünlü şarkıcı, "Halkın takdiri bu. Her filme aynı ilgiyi gösterecekler diye bir şey yok. Biz yapmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız zaten insanlara güzel şeyler yapmak. Hem albüm olsun hem sinema olsun. Halkın takdiri buna hiç birimiz karar veremeyiz" dedi.


"ABLA ŞARKI VER"

Albüm çalışmalarına başladığını belirten Murat Boz, "Müzik çalışmaları başladı. 'O Ses Türkiye' devam ediyor, fırsat buldukça ufak ufak albüme de başlamak zorundayım. Albüm için kiminle çalışacağım belli değil" ifadelerini kullandı.

"Yarışma programında Yıldız Tilbe'yle olan arkadaşlığınız albüme de yansır mı?" sorusuna Boz, "Ah be. Onu iknaya gidiyorum şimdi. Direkt kulise dalacağım, 'abla şarkı ver' diye" şeklinde konuştu.