Murat Boz, Eser Yenenler'in villasında yarışma programından tanınan Bahar ve Nihal Candan çiftiyle yakalanmıştı. Ve Murat Boz Antalya'da verdiği konser sonrası şaşırtan bir itirafta bulundu. Murat Boz konu hakkında uzun süredir sessizliğini koruyordu. Olayın her tarafıda yalanlamalarda bulunurken bir tek Murat Boz'un sesi çıkmamıştı. Ama yakışıklı şarkıcıdan sonun beklenen itiraf geldi.

Yakın zamanda evlenecekleri beklenen Murat Boz ve Aslı Enver olay biçimde ayrıldı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda Murat Boz, Eser Yenenler'in villasında yarışma programından tanınan Bahar ve Nihal Candan çiftiyle yakalanmıştı. Yakışıklı şarkıcı, Antalya'da verdiği konser sonrası şaşırtan bir itirafta bulundu.

Murat Boz, yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin kişiyi iki saat boyunca eğlendirdi.Konser sonrası soruları yanıtlayan Boz, Aslı Enver'e ihanet ettiği iddialarını yalanladı.

ÜÇ HAFTA ÖNCE AYRILMIŞTIK

Murat Boz, "İhanet teknik olarak mümkün değil. Biz bu olaydan üç hafta önce ayrılmıştık" diye konuştu.

Çekimlerine başlanması planlanan "Kardeşim Benim 2" filminde tekrar Enver'le kamera karşısına geçip geçmeyeceği sorusunu ise Murat Boz, "Buna yapımcı karar verecek" diye cevap verdi.

Ancak kafaları karıştıran soru şu "Murat Boz neden hala Twitter'da bir tek Aslı Enver'i takip ediyor?"

Öte yandan haberlerden bunalan Aslı Enver'de Instagram'da sonunda patladı ve bir açıklama yaptı.;