Fox TV'nin reytingleri alt üst eden, The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor, 7 Kasım Perşembe akşamı 9. son bölümüyle ekrana geldi. Taner Ölmez'in canlandırdığı otizm sendromlu Doktor Ali Vefa'nın başı soruşturmalarla derde girdi. Ferman'ın isteği ve kurul kararıyla Ali, cerrahi bölümünden gönderildi. Doktor Ali artık patoloji bölümünde görev yapmaya başladı. Mucize Doktor'un 10. yeni bölüm fragmanında ise Ferman'la konuşan Ali'nin "Beni geri alın. Ben patalog olmak istemiyorum. Ben cerrahi asistanı olmak istiyorum" sözleri dikkat çekiyor.

Ferman ise Ali konusunda kendisine gelen Nazlı'ya beklenmedik bir soru soruyor. Ferman'ın 'Sen Ali'yi iyi bir hoca olarak görüyor musun?' sorusu üzerine Nazlı donup kalıyor. Diğer yandan ise hastanedeki cerrahi bölümünde kriz geçiren bir hasta için Doktor Tanju, Ali'yi çağırıyor. Ali'nin hastaya müdahale etmesi yeniden cerrahi bölümüne geçmesini sağlayacak mı?

Mucize Doktor dizisi 10. yeni bölümüyle 14 Kasım Perşembe akşamı Fox TV'de olacak.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali sonunda aradığı bisikleti bulur. Ama Adil bu bisiklet fikrine hiç sıcak değildir. Hastanede işler karışıktır zaten; hakkında iki şikayet birden yapılınca yönetim kurulu acil gündemle toplanmaya karar vermiştir ve konu Ali'nin hastanedeki geleceğidir. Diğer tarafta Ferman eski bir hastasına yardım etme fırsatı yakalar ve Tanju'nun hastası da zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Herkes pişmanlıklarıyla yüzleşirken yönetim kurulu Ali için toplanır.