Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde Moussa Sow'dan sürpriz bir teklif geldi. Senegalli oyuncu Cuma günü önce sabah namazını Eyüp Sultan'da kılmayı ardından da kurban keserek derbi galibiyeti için adak adamayı teklif etti.

Fenerbahçe'de yönetim Belçika ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Jeremain Lens'in Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği için şaşkın... fakat takım doktoru Burak Kunduracıoğlu'na güven de tam. Geçen sezon en az 15 gün sahalardan uzak kalır denilen Mehmet Topal'ı, ''böbrek yetmezliği'' ilaçları ile derbiye çıkaran Kunduracıoğlu bu kez de Lens'i PRP ve ozon tedavisi ile Galatasaray maçına yetiştirmeye çalışıyor.

Sow, Cuma günü takım arkadaşlarını Eyüp'e çağırdı

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesinde Moussa Sow'dan sürpriz bir teklif geldi. Senegalli oyuncu Cuma günü önce sabah namazını Eyüp Sultan'da kılmayı ardından da kurban keserek derbi galibiyeti için adak adamayı teklif etti. Bazı oyuncuların Cuma günü Sow ile beraber Eyüp Sultan'a giderek adak adayacakları bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da her derbi öncesinde Eyüp Sultan'a yardımcılarını göndererek adak adadığı bilinir.

Emenike en çok kızılan ama aynı zamanda en çok gülünen isim

Son haftalarda alınan güzel sonuçlar Fenerbahçe'de neşeleri yerine getirdi. Emmanuel Emenike ise idmanların neşe kaynağı oldu... zaman zaman takım arkadaşlarını kızdırsa da ''o bizim küçük yaramaz kardeşimiz'' diye sevilen Emenike en fazla şakaya maruz kalan isim. Sürekli şakalara maruz kalan Emenike, kendisine şaka yapıldıkça moralleniyor. Sürekli Türkçe konuşup bir şeyler anlatmaya çalışan, yaptığı dansları takım arkadaşlarına öğretmeye çalışan Emenike'nin en büyük destekçisi ise Moussa Sow.

Kaynak:Fotospor