Anlaşmanın diğer bir maddesi Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes'in yakın arkadaşı Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta Uniyed ikinci başkanı Ed Woodward ile birlikte transferlerden sorumlu olacak.

United kulübü daha önce Spor direktör arayışında olmadıklarını açıklamıştı. Ekim ayından beri 571 Milyon Pound değeri olan United hisselerinin %5 lik değeri kayba uğradı.

SUN GAZETESİ BU KONUDA BİRAZ ÇEKİMSER

Manchester United futbolcularının Mourinho'nun hoca olması durumunda fikir ayrılığında olduğunu sadece yardımcı hoca Ryan Giggs'in Mourinho ile çalışmaya sıcak baktığını yazdı.

Sun gazetesine göre Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes'in Londra'da olduğunu doğruladı fakat United ile anlaşmaya varmadığını bu konuyla hiç ilgisi olmayan başka bir iş için Londra'ya geldiğini yazdı.

Sun gazetesi ayrıca Sir Alex Ferguson'un tercihinin Mauricio Pochettino olduğunu yazdı. İkinci başkan Ed Woodward bunun üzerine kendisi sorumluluk almadan kararı kulübün sahiplerinden Joel Glazer'a bıraktığını yazdı.

United eski oyuncusu Rio Ferdinand ''Kulübün bu defa yanılma şansı yok. Liverpool örneğinde olduğu gibi. United senelerce şampiyon olmak için bekleyecek bir kulüp değil'' açıklamasında bulundu.

Daily Mail ise bugünkü haberinde Mourinho takımın başına getirildiği anda Mata ve Fellaini ile yolların ayrılacağını yazdı.

Fanatik