10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle bir araya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP lideri Bahçeli’nin ‘Cumhur ittifakı’ açıklamalarını değerlendirdi. Destici, “MHP ile AK Parti'nin bu birlikteliğinden, iş birliğinden ve yakınlaşmasından en üst düzeyde memnuniyet duyduğumuzu ifade ediyorum. Buna da BBP bugüne kadar olduğu gibi bu birlikteliğin yanındadır ve katkı sunmaya devam edecektir" dedi.

‘SAADET DE KATILSIN’ ÇAĞRISI

“Hatta bu birlikteliğe Saadet Partimiz'in katılmasını da arzu ediyoruz" ifadesini kullanan Musafa Destici, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir kanaatlerinin olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Sayın Cumhurbaşkanımız, 2019 seçimlerinde yeniden aday olacaklarını açıklarsa partimizin yetkili organlarını, istişare kurulları ve yan kuruluşlarını toplarız. Bizdeki bu kanaati bir karara bağlayarak kamuoyuyla paylaşırız.” 8’DE

KAYMAKAMLARA MAAŞ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Kaymakamlar Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Hiçbir kaymakamımızın, emri altında çalışanlardan daha düşük maaş alıyor olması kabul edilebilir bir durum değildir. Bu konuda bir çalışmanın yapılarak tüm meslek grupları açısından hakkaniyete dayalı bir ücret dengesinin en genç 2019 yılında kurulacağına inanıyorum" dedi.