Kadıköy-Tavşantepe metrosunda, dün akşam çekilen görüntüler tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan videoda, tartıştığı kadına bıçak çekip küfür ve hakareetler savuran kişi, polis ekipleri tarafından yakalandı. Bıçaklı saldırganın hakaretlerine maruz kalan Senanur Damgacı ise dehşet anlarını anlattı.

MASKE UYARISI BIÇAKLI SALDIRIYA DÖNDÜ

Tartışmanın çıkış noktasının aslında kendisiyle alakalı olmadığını belirten Damgacı, yaşanan olayla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Metroda bir kadın cilt rahatsızlığı nedeniyle maskesini biraz aşağı indirme zorunda kaldı. Saldırgan şahıs, kadına hakaret ederek söylenmeye başladı. Karşısındaki kadın cevap vermedikçe adam daha fazla üzerine gitmeye başladı. Biz de saldırgan kişiyi kadının üzerine gitmemesi konusunda uyardık. Sonrasında olay bize döndü."

GÜVENLİK BİRİMLERİ KONUYA MÜDAHALE ETMEDİ

Ardından saldırganın bıçak çıkardığını ve metrodaki vatandaşların müdahalesine rağmen durdurulamadığını belirten Damgacı, "Bıçak çıkartarak üzerimize yürüdü. Metrodaki vatandaşlar araya girmeye çalıştı. Ama saldırgan durmak bilmedi. Ayrıca vatandaşlar araya girmeye çalışırken metronun güvenlik birimleri konuya müdahale etmedi. Biz onlardan da şikayetçiyiz' diye konuştu.

DÖVÜŞ SPORCUSU ÇIKTI

Öte yandan Senanur Damgacı'nın dövüş sporlarıyla ilgilendiği ve antrenör olduğu öğrenildi