Bakkal, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini, alınan 3 puanda taraftarların da pay sahibi olduğunu belirtti.

Sivasspor'da göreve geldiği günden beri takıma, şehre ve yönetime inancının tam olduğunu dile getiren Bakkal, şöyle konuştu:

"Ligde 9 maçımız kaldı, 14-15 puan almaya ihtiyacımız var. Bunu da kulüp ve şehir olarak yapabilecek güçteyiz. Sadece bir maç kazandık, oyuncularıma da söyledim, böyle devam etmemiz gerekir ve devam da edeceğiz. Çok kısa sürede çok yoğun maçlar oynuyoruz. Bunu da fırsata dönüştürüp buradan o puanları toplamak zorundayız. Sivas, Türkiye'de en huzurlu çalıştığımız yerlerden biri diyebilirim. Bu da bize artı olarak ve puanlar olarak dönecektir. İyi gidiyoruz, inşallah takımın coşkusunu artırarak daha iyi puan ya da puanlar alacağız."

"Başka şehirde olsanız dışarıya çıkamazsınız"

Medicana Sivasspor'da 2010 yılında da zor bir dönemde görev yaptığını ve taraftarların kendisini bağrına bastığını anımsatan Bakkal, "Oynadığımız karşılaşmalarda bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Başka şehirde olsanız dışarıya çıkamazsınız" değerlendirmesinde bulundu.

Sivasspor'un Süper Ligde kalması gerektiğini, bunun da taraftarla, hocayla, oyuncuyla ve yönetimle olacağını vurgulayan Bakkal, "Birleştiğimizi düşünüyorum, takımda o enerji oluştu, tüm Türkiye söylemeye başladı. İyi oynayarak kazandığımız için mutluyum, şansına maç kazanmadık. Herkesten fedakarlık, özveri istiyorum, şehir buna inanılmaz bir cevap verdi. Bu cevap da artarak devam edecek, kazanmak taraftarla çok güzeldi, bu güzelliği hep beraber devam ettirelim" ifadelerini kullandı.