Dizinin yayınlanan son bölümünde Merve ve Kerim’in aşk savaşı başladı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kerim Adil Sağlam'ın Sarmaşık'a girdiği günden bu yana gözünü uyku girmeyen Merve, hoşgeldin partisi düzenledi ve düzenlediği bu partide karşılaştığı durum dolayısıyla resmen yıkıldı.

Sarmaşık'taki tahtını Oya nedeniyle kaybeden ve Oya'nın Kerim Adil Sağlam isimli şahsa satışı gerçekleştirmesinin ardından evine bir daha yaklaşamayacağının farkında olan Merve, Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanında büyük bir seçimle karşı karşıyadır.

Ufak Tefek Cinayetler'e yeni dahil olan karakterler arasında Kerim Adil Sağlam yer aldı. Kerim, Merve'nin lise yıllarında maddiyatı göstererek kendisini terk etmesi, Taylan'ın ise büyük bir bencillik yaparak kariyerine mal olmasını unutmayarak Sarmaşık'a dönmüş ve intikamın fitilini ateşlemiştir. Merve'nin evini Oya'dan alarak ilk hamlesini yapan Kerim Adil, Sarmaşık'ta başka bir eve taşınan Merve'nin hoşgeldin partisine dahil olmuştur. Bu partide tüm hasımlarına gövde gösterisi yapan Kerim, Merve'yi tek yakalamış ve geçmişin acısını çıkarmaya başlamıştır.