2017 yılında dünya evine girdiği yönetmen Tayfur Aydın'dan boşanan Meltem Miraloğlu, sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşım ile estetik yapan ünlüler kervanına katıldı. Ünlü isimlerin sık sık kendilerini değiştirmek için estetik yaptırdığını görüyoruz. Estetik yaptıran ünlüler kervanına sonra olarak ise Meltem Miraloğlu da katıldı.

DUDAKLARA ESTETİK

7 sene önce yayınlanan ve Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde çocuk gelin rolüyle ünlenen Meltem Miraloğlu’nun son hali sosyal medyaya düştü. Miraloğlu’nun dudaklarına silikon yaptırdığı dikkatlerden kaçmadı.


MELTEM MİRALOĞLU GEÇEN SENE EŞİNDEN BOŞANMIŞTI

Meltem Miraloğlu, önceki yaz dünya evine girdiği yönetmen Tayfur Aydın’la boşandığını açıklamıştı. Anlaşamadıkları noktalar olduğunu belirten oyuncu, “Anlaşmalı ayrıldık. İkimiz için de hayırlısı buymuş” açıklamalarında bulundu.

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

Meltem Miraloğlu, 13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır’da doğdu. Güzel oyuncu 2 yaşında iken ailesinin geçimsizlik nedeni ile İstanbul’a gelmiştir. Küçük yaşlarından beri oyuncu olmak isteyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur.

“Hayat Devam Ediyor” dizisi ile ekranlar ile tanışan güzel oyuncu gösterdiği başarıdan dolayı “En iyi Drama” ödülüne layık görülmüştür. Fiziği ile de ilgi çeken başarılı oyuncunun yüzü 15-18 yaşları arasında genç bir kızın yüzünü anımsatmaktadır.