Ünlü şovmenin sağlık durumunu doktor kardeşi Yeşim Erbil açıkladı.

Geçtiğimiz salı gece fenalaşarak hastaneye kaldırılan 62 yaşındaki şovmenin, 4 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Maslak'taki özel bir hastanenin yoğun bakımında tedavi gören ünlü şovmenin doktor kardeşi Yeşim Erbil, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Erbil, ağabeyinin durumu için şöyle dedi:

"Ağabeyimin durumunu merak ediyorsunuz haklı olarak. Aslında bilgileri saklamıyoruz sadece iki ileri bir geri giden bir süreç olduğu için anlık duyuru yapmadık. 16 aydır ağır bir hastane süreci. Taburcu olsa da ayaktan takibi hep devam etti. 20 yıldır mevcut kaçış sendromu ve düşme ile başlayan olaylar vücudunu çok yıprattı. Bir gün bile 'ne olacak böyle' demedi. Şu an yoğun bakımda. Son olay ağır bir kaçış sendromu ile ilgili. Yıpranan organlar daha fazla etkileniyor bu nedenle de hassas bir tedavi gerektiği için yoğun bakımda. Kronik hastalıklarla baş etmek çok zordur. Ne zaman ne gelişeceğini bilemezsiniz. 2+2=4 değildir. Tedavisi sürecek, bekleyeceğiz her zaman yaptığımız gibi dua edeceğiz. Benim başından beri söylediğim şey şudur. Tüm hastalar için Allah en hayırlısını versin. Biz doktor olarak bilimin ışığında ne gerekiyorsa yaparız. Yaşam böyle bir şey hep mutlu hep sağlıklı hep moralli hep enerjik hep refahtan ibaret değil. İyi pazarlar."

Geçtiğimiz aylarda da iki beyin damarı tıkanan Erbil, taburcu olduktan sonra konuşmuş; "Bir buçuk senedir hastanede yatıyorum. Geçen sene hastanedeydim, ondan önceki senelerde hep işteydim. Bu yıl başını ailemle birlikte geçirdim.Torunum doğdu arka arkaya çıktık hastaneden. 2020'den önce sağlık sonra neşe, mutluluk, en son da para diliyorum" demişti.