Dün TBMM'de yaşanan arbedenin ardından Meclis'in son oturumunda yeni bir kavga daha çıktı. Bütçe görüşmelerinde CHP'li Özgür Özel'in Bakan Soylu'ya yönelik,"Şizoid bir sanrıya kapılmış klinik bir vaka var karşımızda" ifadelerini kullanmasının ardından vekiller arasında yumruklu kavga yaşandı. Bakan Soylu da yerinden kalkarak Özel'in üzerine yürüdü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı'nın bütçelerinin görüşüldüğü TBMM'de, sabah saatlerindeki kavgadan sonra yeni bir tartışma yaşandı. İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinin yapıldığı oturumda, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in sözleri olay yarattı.

CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı'nın 2022 bütçesinin görüşülmesi esnasında Bakan Soylu'ya yönelik, "Şizoid bir sanrıya kapılmış klinik bir vaka var karşımızda. Kahraman Mehmetçik'i ayakta alkışlar mısın' deyip kendi ayakta alkışlanıyormuş çakallığını yapana alet olmayın" ifadelerini kullanması yeni kavganın fitilini ateşledi.

Bu sözlerin ardından Bakan Soylu da locadan çıkarak Özgür Özel'in üzerine yürüdü. O sırada kürsüye yaklaşan AK Partili Alpay Özalan, Özel'in hamle yaptı. Etrafı sarılan Özalan, o esnada CHP'li bir isme yumruk attı. Daha sonra Özel'in korumaya çalışan CHP'li vekillerle AK Partili vekiller arasında yumruklaşmalarda yaşandı.