MasterChef son bölümde çeşitli mantı türlerinin 15 dakikada hazırlanması istendi. Kayseri, Sinop, Hingel ve tepsi mantısı yapıldı ve ardından eleme adayları belirlendi.

MasterChef eleme adayları, son bölümde gerçekleşen bireysel dokunulmazlık oyununun ardından belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılara belirli malzemeler veren şefler, gece sonunda değerlendirmelerini yaptı. 4 yarışmacının çıkardığı tabağı da beğenmeyen şefler büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef dokunulmazlık oyununda her iki takım da mantı çeşitleri ile büyük büyük bir sınav verdi. Kırmızı ve mavi takımın mantılarını değerlendiren şefler, mavi takımın yaptığı yemekleri beğenerek dokunulmazlık ödülünü takdim etti.

MasterChef'te bu hafta eleme oyunu Cuma akşamı yayınlanacak. MasterChef Türkiye'de bu hafta bir değişiklik yaşandı. Perşembe akşamları eleme heyecanının yaşandığı MasterChef'te bu hafta eleme gecesi cuma akşamı yaşanacak.

4 yarışmacıdan biri yarışmaya bu hafta cuma günü veda edecek. Bu akşam ise MasterChef'te MasterClass heyecanı yer alacak.

MASTERCHEF İKİNCİ DOKUNULMAZLIK

Dokunulmazlığı hiç kimse alamadı. Şeflerin yemeklerini beğenmediği Batuhan, Alican, Yasin ve Kıvanç kendi içlerinde oylamaya gitti. Oylamada 3'er oy alan Batuhan ve Kıvanç haftanın diğer eleme adayları oldu.

Böylece, haftanın eleme adayları Güzide, Rıfat, Kıvanç ve Batuhan oldu.