UEFA Uluslar Ligi B Ligi mücadelesinde A Milli Takım'ın İsveç'le karşılaşması sonrası teknik direktör Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu.

Lucescu rakip takımın fizik gücüne değinirken, A Milli Takım'daki futbolcuların kendi takımlarında forma giyememesinden yakındı.

İşte tecrübeli teknik adamın açıklamaları;

'KENDİ KULÜPLERİNDE OYNAMAYAN ARKADAŞLARIMIZ...'

İlk yarıda 3 tane şansa değil, gerçekten yaratılmış 3 gol pozisyonumuz var. 2. yarıda gördük ki, kendi kulüplerinde oynamayan arkadaşlarımız, bu durumda tutunamadılar. Kendi kulüplerinde oynasalar böyle olmazdı. Tutunamadık. Rakip de bundan yararlandı.

'FİZİK OLARAK TUTUNAMADIK'

Bir ekip kurmaya devam ediyoruz. 21 yaşında 3 oyuncumuz vardı bugün. Rakibimiz çok kuvvetliydi. Fizik olarak tutunamadık. Oyuncularımızın artık kendi takımlarında ilk 11'de oynaması lazım. Yediğimiz gol inanılmaz kötü. Cenk ve Çağlar umarım kulüplerinde oynamaya başlarlar. Dünkü basın toplantısında da söyledim. Umut'un dışında başka bir santrfor bulamadık. Güçlü bir milli takım için oyuncular arasında mücadele olması lazım. Kendi liginde, kendi takımlarında oynamıyor arkadaşlar.