İngiltere'nin Cambridge düşesi Kate Middleton üçüncü kez hamile bu kez dünyaya ikizlerini getirecek. Bir prens ve bir de prenses bir kaç hafta sonra dünyaya gelecek.

Dük ve Düşe kısa bir süre sonra doğacak olan bebekleri, daha dünyaya gelmeden onun adına bir internet sitesi açtılar.

Prens William ve Kate, hafta sonu, kraliyet web sitesine gelecek prens veya prenses hakkında yeni bir sayfa eklettiler. Şu anda, royal.uk/baby adresiyle giriliyor. Sınırlı bilgi var. Sadece Kate Middleton'un hamileliğini ve bir metni onaylayan resmi bir tweet var , ve şöyle diyor: "Güncellemeler bu sayfada ve Kensington Kraliyetin'ın Twitter hesabında aktif hale geldiklerinde yayınlanacaktır." Diyor.


Cambridge Düşesi, bebek doğduğunda büyük olasılıkla siteyi kendi günceleyecektir. Düşes çocuklarının fotoğraflarını da, profesyonel bir fotoğrafçı tutmak yerine kendi çekiyor.

Daha önce Nisan ayında Kate'in bir evde doğumunu düşündüğüne dair söylentilere rağmen, geçtiğimiz günlerde kraliyet çiftinin ilk çocukları Prens George'un doğduğu, Londra'daki St. Mary's Paddington Hastanesi'nde tekrar doğum yapması kararı aldıkları belirtildi.