Koronavirüsün Türkiye'ye yayılması fırsatçılar için yeni geçim kapısı oldu. Maske, eldiven ve kolonya başta olmak üzere birçok temel tüketim maddesi konusunda fırsatçılık yapanlara farklı bir sektör daha eklendi. Bana Dua Oku isimli internet sitesi üzerinden 20 TL'ye koronavirüs duası satılmaya başlanıldı.

BAĞIŞIN KADAR KORUN

Fırsatçılığı zirveye çıkaran Bana Dua Oku isimli sattığı dua için şu açıklamada bulundu: 'Bağışın kadar virüsten korun ve sevdiklerin de korunsun.! Corona Virüsü ülkemizde de görülmeye başlandı. Eğer korunmak ve aileni korumak istiyorsan bu duaya ihtiyacın var. Ne kadar çok bağış seni o kadar korur ve diğer hastalıklardan da arındırır.' Sitede minimum bağış miktarı 20 TL olarak gösterildi.

ALİMLER OKUYORMUŞ!

Sitede ayrıcı; 'Alimlerimiz senin için bu duayı okumaya hazır. Sizin bağışınız çok önemli. Bağışınız kadar dualar sizin için okunur ve yaptığınız bağışlar ile yetim, öksüz giydirip doyuracaksınız. Ve sevabınız katlanacak ve duanızın kabul olması çok kısa bir sürede olacak. Ve istek, arzu ve dileklerinize kavuşacaksınız.' ifadelerine de yer veriliyor.

Kaynak: İstiklal.com.tr