Koronavirüs bağışıklık sisteminin düşmesi sağlıksız beslenme, sigara, içki ve yaşlılıkla ilgili olarak değerlendirilir. Bunlardan bağışıklık sistemimizi güçlendirerek kurtulmamız mümkündür.. Alkali su içmek, bedendeki asitleri atmak için faydalıdır! Sebzeler temizleyici meyvalar besleyicidir. Bedeninizi sebzelerle temizleyip Meyvalarla besleyerek bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz. En çok alkali sebzeler turp, pırasa, lahana, ıspanak, enginar, kırmızı pancar, havuç, maydanoz, tere, roka gibi yeşil liklerdir. Bunun dışında mevsiminde olan bütün Meyvalar zencefil zerdeçal gibi baharatlar yanında alfa alfa-yonca, iOS 10 deniz ve su yosunu Spirulina, omega üç, zencefil, zerdeçal, deve dikeni enginar damar otu ve bilhassa ökse otu!proppolis !besin destek ürünü olarak kullanılması çok etkilidir!!!

Korona virüsü, 400-500 mikrohücre çapına sahip , boyutları büyük bir virüstür, herhangi bir maske bile virüsün girişini engeller, bu nedenle eczacıları 2 katlı 3 katlı maske istiyoruz diye zorlamaya gerek yoktur.

Virüs havaya değil, yere yerleşir, bu nedenle hava yoluyla bulaşma ihtimali düşüktür

Korona virüsü, metal bir yüzeye bulaştığında 12 saat yaşayacak, bu yüzden ellerinizi sabun ve su ile yıkamak bile yeterli olacaktır.

Kumaşlara bulaştığında Corona virüsü 9 saat kalır, bu yüzden kıyafetleri yıkamak veya iki saat güneşe maruz bırakmak onu öldürmek için yeterlidir.

Virüs 10 dakika boyunca ellerde yaşar, bu nedenle cep boyutlarındaki alkol ve dezenfektanları cepte taşımak ve sık sık önlem amaçlı kullanmak faydalı olacaktır

Virüs 26-27 ° C sıcaklığa maruz kaldığında öldüğü için, sıcak bölgelerde yaşayamamaktadır. Ayrıca sıcak su ve sıcak içecekler içmek ve güneşe maruz kalmak yeterince iyidir.
Dondurmadan uzak durmak ,soğuk yiyecekler ve içecekler tercih etmemek önemlidir.

Ilık su ve tuzla gargara yapmak virüsü bademciklerde iken öldürür ve akciğerlere geçmesini önler.

Bu talimatlara uymak virüsü önlemek için önemlidir.