İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, gündeme bomba gibi düşen sözler sarf etti. Akın, Cerrahpaşa ve Zeynep Kamil'de binlerce gencin cinsiyet değiştirmek için sırada beklediğini söyledi.

Akın, katıldığı bir panelde yaptığı konuşmada "Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak, Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor" dedi.

SEKÜLER AİLELERDE BÖYLE BİR ŞEY YOK

Cinsiyet değiştirmek isteyenlerin 12 ila 19 yaş arasında olduğunu belirten Akın, bu gençlerin tamamına yakınının isimlerini Ayşe, Fatma ve benzeri isimler olduğunu ifade ederek, 'Seküler ailelerin çocuklarında böyle bir sorun yok. Ne oldu dindar nesile" diye sordu.

2030'A KADAR BU BÖYLE DEVAM EDECEK

400 bin çocukta görülen sorunları dile getiren Akın, ''Binlerce çocukta ateizm, deizm ve agnostizm ile manen ölüm, eşcinsellik ile toplumsal ölüm ve intihar ile madden ölüm görülüyor. 3'ü de bir çocukta görülür mü? 2030'a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz.

BU KİŞİLERİN YÜZDE 99'UNDA HİÇBİR SORUN YOK

Bu çağın 5 temasından söz ediyorum. Eğlence, özgürlük, kadın hakları, hayvan hakları ve çevre sevgisi, çocuklara buradan geliyorlar. Buradan gelirken de müzik, moda, sinema ve diziyle geliyorlar. Şöyle anlatıyorlar bunlar dinde yok. Cerrahpaşa'da 4 bin kız erkek olmak için bekliyor. Zeynep Kamil'de de 2 bin 700 erkek kız olmak için bekliyor. Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında. Ve ben şuna eminim yüzde 99'unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, özendirilmiş. Ve şunu diyor çocuklar 'cool gösteriyor'. İsimleri Ayşe, Zümra, Meryem, Asiye isimler böyle...'' diye konuştu.