Kayseri'deki üvey anne vahşetine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Son olarak komşuları cani anneyi anlattı. Akıllardaki soru ise babanın müdahale etmekten neden bu kadar geç kaldığıydı. Komşusunun uyarısı üzerine eve kamera sistemi yerleştiren baba önce uyarılara inanmamış. Kayseri'de yaşanan cani anne vahşetini komşuları böyle anlattı:

BENİ ANNEME VERMEYİN DİYE YALVARMIŞ
"En son çocuk kaçmış komşunun evine 'Beni eve göndermeyin' diye. Dolabın yanına saklanmış 'beni anneme vermeyin' diye yalvarmış. Sonra annesi gelip çocuğu sallaya sallaya eve götürmüş. Komşu kadın demiş ki ''Keşke ben de peşinden gitseydim."

DIŞARIDA MELEK İÇERİDE CANİ
29 yaşındaki cani annenin tüm mahalleyi güler yüzüyle kandırdığı ortaya çıktı. Dışarıda melek gibi görünmeye çalışıyordu ancak içeride tam bir caniye dönüşüyordu. Bir komşusu cani anneyi şöyle anlatıyor:

"MİSAFİRPERVERDİ, GÜLERYÜZLÜYDÜ"
"Evde bize karşı çok iyiydi. Bize gelirdi, biz onlara giderdik. İnsanlık olarak çok iyi biriydi. Misafirperverdi, o yüzden anlayamadık. Kendisini dindar gösterirdi. Kapalıydı, tespih çekerdi. Kuran okurum derdi. Ruh hali ve psikolojisi gayet yerindeydi. Hiçbir açık vermedi. Gayet profesör gibi konuşuyordu."

HEP O YALANI SÖYLÜYORDU
Komşuları zaman zaman çocuk sesleri duyuyordu. Ama kimsenin aklına bu akılalmaz işkence gelmiyordu. Çocukların yüzlerinde oluşan morluklar sorulduğunda ise yalanı hazırdı: Banyo yaptırırken ayağı kaydı düştü.

"BEN BABASINI UYARDIM"
Bir kadın komşusu "Başka zaman çocuklar cıvıl cıvıl oynardı, o geldiğinden beri odadan çıkmadı çocuklar. Bu eve geldikten 1 ay sonra bir çocuğun kolu kırıldı." derken Ahmet isimli komşusu ise "Ben çocukların babasını uyardım. Çocuklar şiddet görüyor uyanık ol dedim. O da bana 'Ahmet Abi çocuk annesinden yeni ayrıldığı için yeni annesine alışamadı, psikolojik olarak strese giriyor ondandır' dedi." diye konuştu.

Baba eve kamera sistemi kurdu ama iddiaya göre avukat 'suç üstü yapılması gerekiyor' dedi. 1-2 gün beklendi. Türkiye'nin kanını donduran olay sonrası cani üvey anne 46 yıl hapse çarptırıldı.