Filmleriyle Türkiye'yi güldüren usta oyuncu Kemal Sunal, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Gülen yüzüyle milyonlarca hayran edinen Sunal 22 yıl önce bugün hayatını kaybetmişti.

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızı Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka isimli filmin çekimlerine başlamak için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yummuştu.

Sunal'ın ölüm yıl dönümünde, usta sanatçı için sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapıldı. #KemalSunal etiketi, Twitter Türkiye gündeminde en çok konuşulanlar arasına girdi.

ALİ SUNAL'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM: 'YATTIĞIN YER İNCİTMESİN'

Bugüne özel; Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'dan bir paylaşım geldi. Ali Sunal bu defa babasının ölüm yıl dönümünde sünnet düğününden bu kareyi paylaşarak şu notu düştü:

"Madem sünnetten bahsettik o zaman yakışıklı babamla fotoğrafımı da koyayım. Bugün yanımızdan gitmenin 22.yılı. Tarifsiz bir özlem içindeyim babam. İyi ki bu dünyadan geçmişsin bize eserlerini bırakmışsın şimdi torunların seni o izlemeye doyamadığımız eserlerinden tanıyacak. Seni çok seviyorum yattığın yer incitmesin benim melek babam..."