Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında Kasımpaşa ile Kayserispor karşı karşıya geldi.

Konuk Kayserispor, 21. dakikada Tjaronn Chery'nin penaltı golüyle öne geçti. Golden sonra özellikle Trezeguet ve Diagne ile net pozisyonlar yakalayan Kasımpaşa son vuruşlarda yetersiz kalınca ataklardan sonuç çıkmadı.

37. dakikada hakem Serkan Çınar bu kez Kasımpaşa lehine penaltı noktasına geçti. Topun başına geçen Süper Lig'in en golcü futbolcusu konumundaki Mbaye Diagne, kaleci Silviu Lung'u geçemedi.

İkinci yarıda beraberlik için ataklarını sıklaştıran Kasımpaşa, 69'da bir kez daha penaltı kazandı. Bu kez beyaz noktaya gelen Trezeguet oldu ancak Mısırlı yıldızın sert şutunda top üst direkten oyun alanına döndü. Dönüşünde hızlı atağa çıkan Kayserispor rakip savunmayı hazırlıksız yakaladı ve Deniz Türüç farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.

Karşılaşmada son sözü Kayserispor oldu. Bir kez daha hızlı hücuma çıkan sarı-kırmızılı ekip 80. dakikada Bernard Mensah ile skoru 3-0'a getirdi.

Son düdükle birlikte ligin en golcü ve tüm maçlarında gol atmayı başaran Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup eden Kayserispor, 4 haftalık mağlubiyet serisine son verdi.