Bursa'nın İnegöl İlçesi’nde işçileri taşıyan servis aracı ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada hafif ticari araçta bulunan 1’i çocuk 2’si kadın toplam 7 kişi hayatını kaybetti, servis aracındaki 18 işçi ise yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 07.00 sıralarında Bursa’nın Kestel ile İnegöl ilçeleri arasındaki Babasultan Mevkii’nde meydana geldi. Sürücülerinin henüz kimlikleri belirlenemeyen servis aracı ile plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazanın ardından ay çiçeği tarlasına savrulan hafif ticari araçta bulunan 1’i çocuk, 2 si kadın toplam 7 kişi öldü. Bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis minibüsünde ise 18 işçi yaralandı.

Yaralılar ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başladı.

İnegöl Devlet Hastanesinde tedavisi süren 16 NTM 81 plakalı servis aracının sürücüsü Fatih Şahin, kaza anını anlattı. Fatih Şahin, “Karşı şeritten gelen araç önümüze atladı. Bizim durma şansımız yoktu. Ya lastiği patladı, ya da uyudu şoför” dedi.

VAN'DA KAZA: 7 ÖLÜ, 2 YARALI

Van’da iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
Alınan bilgilere göre, öğle saatlerinde Van-Özalp karayolunun 15. kilometresindeki Gendelova Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada 65 ET 593 ile 34 YC 3581 plakalı otomobiller çarpıştı. Kazada aralarında çocukların da bulunduğu 7 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olay yerindeki otomobiller ise geniş güvenlik önlemleri altında çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

KASTAMONU'DA OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarında ağaçlara çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, sabah ilçeye bağlı Çiftlik Köyü yolunda meydana geldi. Taşköprü'ye giden 80 yaşındaki Zeki Arslan yönetimindeki 34 HKD 46 plakalı otomobil, virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ağaçlara çarptı. Sürücü Zeki Arslan öldü, araçta bulunan Aliye Arslan, Hüsnü Güler, Zahide Güler ve Oktay Güler yaralandı. Yaralılar çağırılan ambulanslar Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SAMSUN'DA KAMYONETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 5 YARALI

Samsun'da kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Samsun'un Tekkeköy İlçesi Gelemen mevkisi'nde meydana geldi. Kazım Somuncu yönetimindeki 55 DH 079 plakalı kamyonet, kavşakta İbrahim Tunç yönetimindeki 34 PA 5614 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrası savrulan araçlarda sürücüler İbrahim Tunç ile Kazım Somuncu, Neribe Karaman, Avni Demir Tunç, Tuğce Tunç, Burcu Yılmaz ve Ayşe Somuncu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla özel hastanelerin yanı sıra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Kazım Somuncu ve eşi Ayşe Somuncu tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis ve jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AĞRI'DA TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 4 YARALI

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Ağrı - Erzurum karayolu Eleşkirt ilçesi Sarıcan Köyü çıkışında Ağrı’dan Erzurum istikametine doğru seyir halinde olan Mesut Gözcü (29) yönetimindeki 06 DM 8729 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir evin araç garajına çarparak takla attı.

Kazada araçta bulunan Talha Gözcü ( 2) , Medine Çelik (46), ve Neslihan Gözcü Hayatını kaybederken Mesut Gözcü, Mazlum Gözcü, Yasin Çelik, ve Berat Gözcü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Eleşkirt Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Yaralılar Ağrı Devlet hastanesine kaldırıldı.