Galatasaray, yeni transferi Jean Michael Seri'nin maliyetini açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Seri'nin yıllık net olarak 2 milyon 800 bin Euro alacağı belirtildi.

Galatsaray'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle: "Profesyonel Futbolcu Jean Michael Seri ve kulübü Fulham Football Club Limited ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.500.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 01.06.2020 tarihine kadar Şirketimizin 18.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

"Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 2.800.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

"Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

JEAN MİCHAEL SERİ: ''GALATASARAY İÇİN HER ŞEYİMİ VERECEĞİM''

Galatasaray'ın yeni transferi Jean Michael Seri, sarı-kırmızılı ekip için her şeyini ortaya koyacağını söyledi.

Galatasaray'ın Fulham'dan yeni transferi Jean Michael Seri, transfere dair açıklamalarda bulunurken sarı-kırmızılı takım hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

18 milyon euro'luk satın alma opsiyonuyla birlikte bir yıllığına kiralanan Seri, Galatasaray kariyerine hızlı bir giriş yapmak istediğini dile getirdi.

Galatasaray, bir yıllığına kiraladığı Seri için Fulham'a 1,5 milyon euro kiralama ücreti ödeyecek. Fildişili futbolcu ise Galatasaray'dan 2,8 milyon euro kazanacak.

''GALATASARAY BANA ÇOK ÖZEN GÖSTERDİ, ÇOK SAYGI GÖSTERDİ''

"Benim için güzel bir an. Benim için Galatasaray'da olmak heyecanlı. Buradaki hikayeme hızlı bir giriş yapmak, takım arkadaşlarımı tanımak istiyorum. Bir de stadyumumuzu dolu görmek istiyorum. Daha önce buradaki maçları izledim. Bu atmosferde oynayan takımın oyuncusu olacağım için çok mutluyum. Ayrıca burada elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum çünkü Galatasaray bana çok saygı gösterdi, bana çok özen gösterdi. Bundan dolayı çok mutluyum ve en iyi oyunumu oynamak istiyorum.''

''GALATASARAY BÜYÜK, ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP''

''Galatasaray büyük, çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Ayrıca kulübün büyük bir tarihi var. Bir de Didier Drogba burada oynarken milli takımda Belçika'yla oynadığımız bir hazırlık maçına bine yakın Galatasaray taraftarı onu desteklemeye gelmişti. Çılgın bir şey diye düşünmüştüm. Oyuncuları çok seviyorlar, kulübü çok seviyorlar. Müthiş bir şey bu. Bu sezon bunun için en iyi sonuçları almamızı istiyorum. Her kulvarda en iyi sonuçları almamızı umuyorum.''

''RUHUMDA, BEDENİMDE NE KADAR GÜÇ VARSA HEPSİNİ KULLANACAĞIM''

''Taraftara şimdiden sosyal medyada gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum. Hem oyunculara hem de kulübe verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Onlara şunu söylüyorum: Galatasaray için ruhumda ve bedenimde ne kadar güç varsa kullanacağım, her şeyimi vereceğim. Çünkü Galatasaray taraftarı bunu hak ediyor. Böyle bir taraftar varsa bir takımın bunu yapması gerekir. Bunu yaptıktan sonra sezon sonunda aldığımız sonuçları göreceğiz."

KALEYE GENÇ ELDİVEN

Transferin hızlı takımlarından Galatasaray, kaleci rotasyonunu genişletti. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak Bursaspor forması giyen Okan Kocuk'u renklerine bağladı.

Galatasaray, 23 yaşındaki genç kalecinin transferini KAP'a bildirirken oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.