Daha önce 2 eseri bulunan ve yeni çıkan ‘Kanatsız Uçanlar’ eseriyle adından söz ettiren Şanlıurfalı Yazar Kamile Özdemir, Şanlıurfa Büyükşehir Sergi Salonu’nda yeni kitabının imza gününü gerçekleştirdi ve kitapsever dostları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İmza gününe katılanlar arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de yer aldı.

Özdemir’in yeni eseri ‘Kanatsız Uçanlar’ kitabında Çocuk Esirgeme ve Yetiştirme Yurdunda yaşayan çocukların verdiği yaşam mücadelesi, yurtlarda yetişen kızlara nasıl bir gözle bakıldığı ve mutlu bir ailenin sonradan dağılışı ele alınıyor. Kitabın baş kahramanı Ebru’nun, kendisi ve kardeşleri için verdiği yaşam mücadelesi anlatılıyor. Ayrıca Yazar Özdemir, kitabı okuyan herkesin, kimsesiz yetişmenin nasıl bir duygu olduğunu hissedeceklerinin de altını çizdi.

Kitabın önsözünde yazar Kamile Özdemir, duygularını şu şekilde ifade ediyor;

Hayat; Anne ve babanın kanatları altında yaşamak ve var olmaktır. Onlarsız yaşamanın ne rengi ne de tadı vardır. Değerini anlamalı insanoğlu... Onlar olmadan yaşıyor muyuz? Evet, yaşıyoruz fakat hep bir tarafımız kırık, buruk ve eksik yaşamaktayız. Yaşımız ne olursa olsun hep onları aramaktayız. Aile ortamında yaşıyorsan şanslısın. Şayet başında ailen yoksa hele birde onları kaybetmiş ve de yitirmiş isek hayata tek başınıza yaşam mücadelesini veriyorsan, o zaman çok güçlü olmak ve uçurumun kıyısına gelmemek için yaşama savaş açmalısın. Ya sen kazanırsın, ya da yaşama yenik düşersin. Elbette herkes kendi özgür iradesi altında yaşamak ister. Ya kader seni başkalarının gölgesi altında yaşamaya mecbur ederse...