Edirne’de amca dehşeti yaşandı. Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Emirli Aralık Sokak’ta bir evde meydana gelen dehşet verici olayda 3'ü çocuk 4 kişi öldürüldü. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen kardeş Feyyaz D., ağabeyi Bülent D. ile birlikte uyuşturucu madde almak için Karaağaç Mahallesi’ndeki ikametine geldi. İki kardeş birlikte uyuşturucu aldıktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı aralarında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve kavga sonrası Feyyaz D. önce ağabeyi Bülent D.’yi sonra da yeğenleri Ertuğrul, İsmail ve Büşra D.’yi keserle vahşice öldürdü.

Yaşanan vahşeti ilk olarak mahalle sakinleri fark etti. Söz konusu adresten yükselen dumanları yangın zanneden komşular, bahçeye girdiklerinde yaşanan vahşetle karşı karşıya kaldı. Feyyaz D., cesetleri keserle parçalayarak, dışarı çıkardığı çekyatların üzerinde yakmaya çalışmaktaydı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, bahçedeki yangına müdahale etti. Sönen ateşin altındaki cesetlerin görülmesinin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kalleş amca yine aynı sokakta üstü başı kanlı bir şekilde yakalanarak, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce gözaltına aldı.

Olay sonrası gözaltına alınan amca Feyyaz D.'nin , araba kundaklama, hırsızlık, gasp ve uyuşturucu satışı gibi suçlardan sabıkasının olduğu ve özellikle son dönemde psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan Feyyaz D., Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından önce sağlık kontrolü için Edirne Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Edirne Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Mahalleli ise çocuklarına ve çevredeki insanlara uyuşturucu satan tacirlere isyan ediyor.

Aile faciasında hayatlarını kaybeden 9 yaşındaki Ertuğrul'un, 3 yaşındaki İsmail'in ve ablaları 12 yaşındaki Büşra’nın daha iyi şartlarda yaşaması için evleri özel dernekler tarafından yeniden inşa edilmişti. Yaklaşık 6 aydır yeni evlerinde yaşayan çocukların annelerinin de bir süre önce eşini terk ettiği öğrenildi. Babalarının madde kullanıma devam ettiği bilgisini alan özel derneklerin, çocukların zarar görmesini engellemek amacıyla Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderebilmek için gerekli girişimlere başlamak için hazırlık yaptıkları belirtildi. Kaynak: Milliyet