Kağıthane'de ikinci kattan kedi düştü.
İlginç olay Kağıthane ilçesinin Emniyet Evleri Mahallesi'nde berber dükkanının önünde meydana geldi.
Faruk Altınay, saç tıraşı olmak için geldiği berber dükkanında sıra olunca kapıda beklemeye başladı. Altınay kaldırımda bulunan sandalyede cep telefonu ile oynadığı sırada binanın ikinci katından sahipli kedi üzerine düştü.
FIRFIR KAYIPLARA KARIŞTI
Altınay, kısa süre şaşkınlık geçirdi ve elinde bulunan cep telefonu yere düştü. Olaydan sonra sahipli Fırfır adlı kedinin tüm aramalara rağmen kayıplara karıştığı öğrenildi.
Omzunda ve kolunda hafif sıyrıklar oluşan müşterinin üzerine kedi düşmesi iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
"KİLOLU BİR KEDİYDİ"
Kedinin müşterinin üzerine düştüğü esnada yan tarafta oturan Hasan Kayar, "Arkadaşla oturuyorduk, telefon ile oynuyorduk. Yaklaşık 10 metre yükseklikten arkadaşın üstüne kedi düştü. Tabi ki o andan panik yaşadık, şok olduk. Arkadaşın elinde telefonu yere düştü. Kedi düşerken arkadaşın omzunda çizilmeler oluştu. Olayın ardından kediyi bulamadık, kedi hala kayıp. Kedi küçük bir kedi değildi. Kilolu bir kediydi, yaklaşık 10 kilogram civarındaydı." dedi.