Yeniden Refah Partisi'nin gençlik örgütü olan Genç Refah İstanbul Kadıköy Rıhtım meydanında bir araya gelerek toplumsal ve aile yapımızın dibine dinamit koyan sözde şiddet gören kadınların hakkı savunan İstanbul Sözleşmesi'ni protesto ederek KADEM'e tepki gösyerdiler. Yoğun katılımın olduğu miting okunan bildiri ile sona erdi.
İşte Genç Refah İstanbul taarfından okunan bildiri...
Saygıdeğer İstanbul'lular Bizlere; Yüzyıllar boyunca Topla ve tüfekle ile saldıranlar Türklük ve Kürtlük ile saldıranlar Sünnilik ve Alevilik ile saldıranlar, ekonomi ile saldıranlar 15 Temmuz'da darbe girişimi ile saldıranlar çok net bir şekilde bugün de İstanbul Sözleşmesi ile saldırmaktadırlar. Bu gün burada; kültürümüzü, örfümüzü ,adetlerimizi, neslimizi yok edecek istanbul sözleşmesini tartışıyor olmanın üzüntüsünü yaşamak ile birlikte , 'KADEM 'gibi bu saldırının farkına varamayan hatta istanbul sözleşmesini savunacak kadar basiretsizleşen kişileri ve kurumları protesto etmek, kınamak ve kanunlarımızın müsaade ettiği ölçüde, mücadele etmek için buradayız. Bu gün burada; Hak'kın yanında olmayan, aksine Hak'kın karşısında duran ; Yusuf Peygambere iftira atan, Züleyhanın beyanatını yüzde yüz kabul eden ve Yusuf Peygamberin hapse atılmasına razı olan, AMON'nun müridleri, AKHENATON' un günümüzdeki askerleri, KADEM' i ve savundukları anlayışı lanetlemek için toplanmış bulunuyoruz.
Görünürde; şiddet gören, ezilen, mahrum bırakılan ve sömürülen kadının haklarını savunmakla ilgili kalabalık maddelerden oluşan gerçekte ise bu ulvi hedef ve gayelerin zerresini dahi taşımayan İstanbul Sözleşmesini ve savunucularını lanetlemek için toplanmış bulunuyoruz.
Bugün burada; Hristiyan ülkelerde dahi kabul edilmeyen ve dahi papazların bile itiraz ettiği İstanbul sözleşmesini yere göğe sığdıramayan, GÜNAHKÂR KADEM'İN, SÖZDE BAŞÖRTÜLÜ HANIMLARINI DA, NUR SURESİ'NE şikayet etmek için toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada ; genelevlerinde yasal fuhşa zorlanan binlerce hanım bacımizın ırzına geçilirken, kadın haklarını zerre kadar aklından geçirmeyen; ama İstanbul Sözlesmesiyle karı kocanin yatak odasına kadar girip, sözde hak hukuk arayan, aileyi bölen ,ayıran, iki yüzlü KADEM'i , Nene HAatun ve Şerife Bacı'ların manevi şahsiyetlerine şikayet etmek için toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada; 29 kasım 2014 te İstanbul Sözleşmesini gerekçe göstererek, Anayasa Mahkemesi'ne başvuran LGBT' li bir sapkının, "cinsiyet değiştirenler üreyemez" maddesini iptal ettirip , " cinsiyet değiştirenler de üreyebilir" hale getirilmesine sebep olan, Mecliste grubu olan partiler ve SÖZDE AHLÂK ABİDESİ KADEM'ı TEL'İN ETMEK İÇİN toplanmış bulunuyoruz.
Bugün burada;" Sizden biriniz bir kötülük görürse buna eliyle müdahale etsin", diyen Efendiler Efendisinin emrini yerine getirmek için toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada; çağımızın Lüt kavmi olan LGBT guruplarının ülkemizde yeşermelerini sağlayan, hukuki tüm alt yapılarını İstanbul Sözleşmesi ile yasal güvence altına aldıran, sözde eşitlik adına bu sapkınların en büyük savunucusu olan, çağdaş KADEM'i MALAZGIRT'İN OVASINA, SAKARYANIN SİPERLERİNE VE ÇANAKKALENIN HENDEKLERINE şikayet etmek toplanmış bulunuyoruz.