İğrenç görüntüler infiale neden olurken, insan fıtratına aykırı, tam bir ahlaksızlık örneği eşcinsel ilişkilerin günden güne yaygınlaştırılmaya çalışılması Türkiye’nin önünde bulunan ayrı bir sorun.

SAPKIN İLİŞKİYİ YAYMAYA ÇALIŞIYOR

Önceki gün gazetemizin gündeme getirdiği ve büyük yankı uyandıran İzmir’deki eşcinsel evlilik rezaletinin ardından oluşan duyarlılıkla, İzmir’deki bu yeni rezalete, halk yerinde tepkilerle büyük öfke gösterdi. Sosyal medyada bu sapkınlığı eleştiren binlerce tweet atıldı. Sapık Bulut Altuğ’un yayınladığı videoda, kağıt parçalarına yakışıksız 'görevler' yazdıktan sonra bu kağıtları insanlara çektiren alçak sapık Altuğ, aynı şeyi iki erkek çocuğa da uygulattı.

HIZLI TEPKİ VE DUYARLILIK BEKLENİYOR

Çekilen kağıtta 'Erkek erkeğe öpüşme' yazarken, sapık Altuğ çocukların bunu yapmaları durumunda kendilerine 100 TL vereceğini söyledi. Yaşları oldukça da küçük olan çocuklar kağıtta yazan talimatı yerine getirdi. İğrenç görüntülere tam anlamıyla öfke yağarken, tepkiler üzerine emniyet de harekete geçti. İzmir'de ikamet eden sapık Bulut Aktuğ yakalanarak gözaltına alındı. Vatandaşlar böyle konularda Emniyet’ten daha hızlı hareket etmesini, Diyanet’ten de, çocuk istismarı ve dinimizde büyük günah olan bu sapkınlıklarla ilgili daha duyarlı olmasını bekliyor.

SOYLU AÇIKLAMA YAPTI

Bakanı Süleyman Soylu da olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Soylu; “Çocuklarımıza cinsel içerikli tacizi yapıp, videoyu çekip yayınlayan kişiler Türk polisi tarafından gözaltına alınmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı. Gözaltına alınan sapık Altuğ ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

BATI’DA AHLAKSIZLIK DİZ BOYU

Öte yandan Avrupa’da yayınlanan bir raporda da çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Dünyaya modernizm ve medeniyet pazarlayan, Müslümanlara nefret kusan Batı dünyasında, son 15 yılda 18 milyon çocuğun cinsel şiddete uğradığı, 44 milyon çocuğun fiziksel şiddetle karşılaştığı, 55 milyon çocuğun ise duygusal şiddete maruz kaldığı belirlendi.

ERKEK ERKEĞE EVLENMİŞLERDİ

Yine İzmir’de, geçtiğimiz günlerde gazetemizde de yayınladığımız gibi, ahlaksız Lut kavminin helak olmasına neden olan, erkek erkeğe bir evlilik gerçekleşmiş ve bu sapkınlıkta büyük tepki çekmişti.