İşte Işın Karaca'nın konuşmasının bir kısmı...

"Onunla imzayı atarken 'annem haklıymış' dedim. 3 aylık evliydim, boşanma davası açtım. Bir şekilde toparladım. Sonra çocuk doğdu. Yeni doğan bir çocuğum var, komada babam var. Magazinin ortasında olmak istemediğim için susmayı tercih ettim.

Bizim sosyal medyalarımız televizyonlara bağlı. Çok açığız o konuda. sosyal medyada kadınlar mesaj atıyorlar 'O evlilikte ne yapıyorsun' diyorlar. Gel de delirme ama ben güveni öğrendim artık.

Daha boşanmamıştık. Gecenin bir vakti, çok sevdiğim bir arkadaşım fotoğraf attı bana. Kızımın biyolojik babası ile meslektaşım olan kadının facebook'ta paylaştığı fotoğraf... El ele duruyorlar. O gün artık dedim ki 'hayat sert bir şey, çok acımasız ve insanı yoran bir şey. Sabredip durmak gerekiyor.' Bu bahsettiğimiz insan da İrem Derici idi...

Bunun üzerine avukatıma dedim ki 'Şu an bitti, konu kapandı.' Kadınlar diyor ya 'çocuğum ailem bilmem ne' böyle bir duruk yok. Mutsuz olduğunuz yerde durmayacaksınız. Kadın da adam da... Bana bu ilişkinin fotoğrafları sonra sonra geldi. Bu beş buçuk yıldır saklanan bir haber. Boşanmayan bir adama evlenme teklif etmek de tuhaf. Sonra duydum ki evlendiği eşine de aynı yerde aynı şekilde evlenme teklif etmiş.

Evli olduğumuzu biliyordu. Babası ile Mia'nın biyolojik babası reklam çekmişti. Biz orada tanıştık. Babası bana 'bu kıza bir el verin' dedi. Sonra sağa sola haber verdim. Bu kızı vokale alacağız diye... Repertuar attım. Dönmedi geri, meğer mevzu başkaymış.

Affettim mi... Ben gözlerime bakmalarını bekliyorum. Karşı karşıya geldiğimizde genelde vın turizm oluyorlar. Ben dışarı çıkmaktansa, kızıma masal okumayı tercih ediyorum. Demet İrem için 'saygısız demişti... Sevmiyorum demişti...' Ben de sevmiyorum. Beğenmiyorum. Ahlaki olarak durduğu yeri de beğenmiyorum. Hiçbirimiz sütten çıkma ak kaşık değiliz. Hatalarımız olmuştur ama bu değil yani! İstediğin kadar şanla, şöhretle ört yine ortaya çıkıyor. Bakın 5,5 yıl sonra yine çıktı.

O benim sahne aldığım yerlerde çıkmıyor. Hiç karşılaşmadık Allah biliyor. Gözüne bakmak isterim ama...