Apple'ın geçtiğimiz ay tanıttığı yeni telefon modeli iPhone 11 ve Apple Watch Series 5'in Türkiye fiyatları merak ediliyordu. Sonunda Apple yetkili satıcılarının web sitelerinde bu modellerin Türkiye fiyatları kendini gösterdi.

iPhone 11 ve Apple Watch Series 5'in fiyatı ortaya çıktı!


Apple henüz iPhone 11 Türkiye fiyatı hakkında bir açıklama yapmış olmasa da ortaya çıkan bir görüntü, iPhone 11 fiyatı hakkında bilgi veriyor. İsmi gizli tutulan bir satış mağazasından (Mağazanın Vatan Bilgisayar olduğuna dair söylentiler var) sızdırılan fotoğrafta iPhone 11 modelinin yanı sıra, modele ait diğer versiyonlarının fiyatları da görünüyor.

iPhone 11 fiyatı

Eğer listedeki fiyatlar doğru ise; iPhone 11' modelinin 64 GB'lık versiyonu 7.299 liralık bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın 128 GB'lık modeli 7.749 lira, 256 GB'lık modeli ise 8.599 liralık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Apple Watch Series 5 fiyatı

Yetkili Apple satıcılarından biri olan Gürgençler'in web sitesindeki bilgiye göre ise Apple Watch Series 5 modelinin 40mm versiyonunun 3099 TL, 44mm versiyonunun ise 3299 TL'ye satılacak. Ancak şu anda ilgili web sitesinde Apple Watch Series 5 modeli satışta görünmüyor. Modele ait satış bilgisi daha sonra site üzerinden kaldırılmış olabilir.

Elbette bu siteler, yetkili Apple satıcısı olsalar da henüz modellerin fiyatları resmiyet kazanmış değil. Apple'ın açıklayacağı fiyatlar, bu fiyatlardan farklı olabilir. 18 Ekim tarihinde satışların başlamasıyla birlikte cihazların fiyatları resmiyet kazanmış olacak.