F.BAHÇE’DE Alanya deplasmanında alınan 3 puan ve atılan 4 golün ardından takıma adeta bahar havası geldi. Haftanın ilk idmanına moralli çıkan sarı-lacivertli futbolcuları motive eden teknik direktör Aykut Kocaman, maçın kahramanlarından Mathieu Valbuena’yı ekstra tebrik ederken Fransız oyuncunun inatçı karakterine vurgu yaptı.

İDMAN öncesi Fransız futbolcuyla konuşan Kocaman, “İnatçı karakterini sahaya yansıttın. Pes etmedin, mücadelen takım arkadaşlarına örnek oldu ve çok doğru oynadın. Böyle oynamayı sürdürürsen hem sen hem takım kazanmaya devam eder” şeklinde konuştu.

‘HERKES DERSİNE İYİ ÇALIŞSIN’

TAKIMA da kısa bir konuşma yapan tecrübeli çalıştırıcı adam haftanın ilk gününe hızlı bir giriş yaptı. Alanya maçında özellikle takımın hücuma kalabalık çıkmasından memnun kalan Kocaman şu ifadeleri kullandı:

“YAPTIĞINIZ yanlışları nasıl söylüyorsam doğruları da belirtmek zorundayım. Takım olarak topu geri kazanma, hücuma doğru ve kalabalık çıkışlar bize 4 gollü bir galibiyeti getirdi. Yolun başındayız evet ancak bu hafta daha zorlu bir sınav var. Derbide taktik disipline sadık kalmak çok önemli. Bugünden itibaren rakip analizler size iletilecek herkes dersine iyi çalışsın.”