FETÖ/PDY yöneticileri korkularından bir bir yurtdışına kaçtı. Bugünkü köşesinde isim isim yurtdışına kaçan FETÖ/PDY mensuplarını sıralayan Zaman gazetesi yazarı Kenan Kıran 'Lideri ve yöneticileri firarda olan yapı çökmüştür' notunu düştü.

İşte Kenan Kıran'ın yazısının o bölümü;

Nihayet düğmeye basıldı. TSK'daki FETÖ mensubu olduğu iddia edilen kişiler gözaltına alınıyor.

Tümamiral Mustafa Zeki Uğurlu, Tuğamiral Ali Suat Aktürk ve gazeteci Tarık Toros hakkında casusluk suçlamasıyla yakalama kararı çıkarıldı.

Şüpheliler hakkında suçlama ağır: “Askeri belgeleri çalma, belgeleri tahrif etme ve tahrif edilen belgeleri kendilerine engel teşkil eden muvazzaf askerlerin bilgisayarına koyma..”

2 amiral ve 3 albay rapor alarak ifadeye gitmedi! Tarık Toros ise İngiltere'ye kaçmış.

Tarık Toros, pişkin pişkin; “Birkaç ay önce ailemle birlikte yurtdışına yerleştim” açıklamasında bulunmuş.

NEDEN KAÇIYORSUN?

Hakkındaki casusluk suçlamasına cevap versene?

Tarık Toros cevap veremez çünkü cezaevine girmekten korkuyor.

SADECE TARIK TOROS MU?

FETÖ/Paralel devlet yapılanmasının yöneticilerinin tamamı korkaktır.

En başta liderleri kaçaktır.

Fetullah Gülen, Nuh Mete Yüksel hakkında soruşturma başlattığında Amerika'ya sığınmıştır. 1999 yılı Mart ayından bu yana 17 senedir Pensilvanya'da kalmaktadır.

Fetullah Gülen, önceki gün öldürülen Bahoz Erdal lakaplı Fehman Hüseyin'le birlikte başlarına 4 milyon TL ödül konulan kırmızı listedeki teröristler arasında yer almaktadır.

Fetullah Gülen'in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nda başkanlık yapan Harun Tokak ve Mustafa Yeşil de yurt dışına kaçmıştır.

Nuh Mete Yüksel'in kasedini gazetelere servis eden ve Fetullah Gülen'i kurtaran Harun Tokak, İsrail'de yaşamaktadır. Harun Tokak'ın, Nuh Mete Yüksel'in kasedinin bulunduğu Çağdaş Eğitim Vakfı'nda (ÇEV) ajanlık yapan polis amiri Bayram Özbek'le ilişkisi önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır.

17-25’İN ARDINDAN AMERİKA'YA YERLEŞTİ

Mustafa Yeşil de, 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından Amerika'ya yerleşmiştir.

17-25 Aralık darbe girişiminden hemen sonra, “Yakın bir gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde, kimlerin asıl olduğunu herkes görecek.” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit eden TUSKON Başkanı Rızanur Meral de, yurt dışına kaçmış ve saklanacak ‘in' aramaktadır.

EKREM DUMANLI ÜLKE ÜLKE DOLAŞMAKTADIR

Mehmet Doğan ve Mustafa Kaplan'ın da aralarında bulunduğu 11 kişinin 17 ay tutuklu kalmasına zemin hazırlayan gazetenin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı da yurt dışındadır. Ülke ülke dolaşmaktadır.

Soru çalanları, yasa dışı dinleme ve teknik takip yapan polis, hakim ve savcıları mağdur gösteren, kaset kumpasçılarını aklayan Zaman gazetesinde artık FETÖ'nün yasa dışı faaliyetleri belgeleriyle deşifre edilmektedir.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen seçim gecesi, “Onursuzca indirip yargılamalıyız. Saray'ın kuşatsınlar kaçamasın” diyen Tuncay Opçin, “onursuzca” Amerika'ya kaçmıştır. Mehmet Baransu'ya belge taşıyan FETÖ'nün kripto gazetecisi Amerika'da iken, Mehmet Baransu Silivri Cezaevi'nde!.

SAVCI CELAL KARA DA YURT DIŞINA KAÇMIŞTIR

Balyoz sanıkları hakkında yakalama çıkaran ve “Çağrıldığında gelecekleri belirtilen sanıklardan hiçbiri kendi iradesi ile gelmediği gibi telefonlarına bile ulaşılamadı.” şeklinde mütalaada bulunan savcı Celal Kara da yurt dışına kaçmıştır.

Terör örgütü PKK'dan medet uman ve “Gezi olaylarına PKK müdahil olsaydı şu an hükümet edenlerin bu makamda oturma imkanları olmayacaktı. PKK kimden emir aldıysa katılmadı!” diyen savcı Zekeriya Öz de, Almanya'da yaşamaktadır..

Hakan Şükür de Amerika'da yaşamaktadır.

Prof. Dr. Suat Yıldırım, savcılar Fikret Seçen ve Muammer Akkaş da yurt dışında…

Bu liste uzar, gider…

TABAN BU KAÇIŞI GÖRÜYOR

Taban da bu kaçışı görmektedir.

Lideri ve yöneticileri firarda olan yapı çökmüştür.

Deniz bitti artık..

İhanet edenin vatanı olmaz..

İhanet eden ülkesinde yaşayamaz!