İşte Ünal'ın konuşmasından satır başları

Bugünkü toplantıya Adıyaman, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Bartın, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Iğdır, Kırıkkale, Konya, Trabzon, Mersin, Zonguldak illerindeki AK Parti vekillerinden 51 kişi katıldı. Milletvekillerimiz kendi illeriyle ilgili konuları da gündeme getirdiler, gündemde olan konular da doğal olarak bu toplantıda konuşuldu.Seçim barajı konusu toplantıda gündeme gelmedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI

Ortada CHP Genel Başkanının bir takım iddiaları var. Bu evrakların ne olduğunu kendi partileri de dahil kimse bilmiyor.Ne medya ne savcılıkla paylaşılmıyor. Türkiye'nin bu kadar önemli meseleleri varken hem Türkiye'nin, hem Meclis'in gündemini içeriğini açıklamadığı belgelerle meşgul ediyor.Buyurun ispat edin, etmiyorlar, yargıyla paylaşmıyorlar.

YALANLARINIZA NEDEN MECLİS'İ ALET EDİYORSUNUZ

Cumhurbaşkanımız bir dava açtı bu artık hukukun işidir. Artık Kılıçdaroğlu'nun bu belgeleri yargı ile paylaşılması gerekiyor. TBMM'de komisyon istiyoruz diyorlar, Meclis'in işi yok sizin iftiralarınızla mı uğraşacak? Siz yalanlarınıza neden TBMM'yi alet ediyorsunuz.Burada maalesef Türkiye'nin bu kadar kritik gündemi olmasına rağmen maalesef her zaman olduğu gibi Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin çıkardığı suni krizlerle Türkiye meşgul edilmek isteniyor. Biz arkası karanlık iddialarla Türkiye'nin gündeminin meşgul edilmesine karşıyız.

ABD'YE REST: BOŞUNA UMUTLANMAYIN

Son günlerde sosyal medyada bir takım televizyon ekranlarında birilerini yüzünde yine güller açtığını görüyoruz. Hukukta yeri olmayan bir adamın bazı iddialar üzerinden rehin alınarak ortaya koyduğu iddialardan birileri umutlanmaya başladılar. Umutlarını nereye bağladıklarını görüyoruz. Türkiye yerli ve milli unsurları ile Amerika'nın derin devletinin yargıda oluşturduğu, New York'ta FETÖ'nün aklının etkisi altında, dava üzerinden birilerinin Türkiye'yi siyasi ve ekonomik olarak köşeye sıkıştırmasına seyirci kalacak değiliz. İçeride de umutlananlara şunu söylüyorum, hiç umutlanmayın.

REHİN ALINMIŞ, BAZI İFADELERE ZORLANMIŞ...

Yapılamak istenen şudur. Rehin alınmış, bazı ifadelere zorlanmış, hapiste kalmamak için anlaştığını iddia eden bir kişinin ifadeleri üezrinden hakikat, adalet arayışı içerisine mi gireceğiz? Bu bizzat hakikatin kendisine ihanet olmaz mı? Bu adamı bir kart olarak kullandıkları son derece açık değil mi? Bunun üzerinden umutlananlara söylüyorum, umutlanmayın. Biz 17-25 Aralık cehenneminden geliyoruz. Kimsenin yüzünde gülücükler açmasın.

ERDOĞAN TRUMP'LA GÖRÜŞECEK

Bu kişilerin ifadeleri üzerinden bizi köşeye sıkıştırmak istiyorlarsa şunu bilsinler, 2002'den beri AK Parti'den kurtulmak isteyenler, AK Parti'den, Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulsanız, milletten kurtulamazsınız. Milletten kurtulsanız Allah'tan kurtulamazsınız. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün dava açacağını ifade etti. Cumhurbaşkanımızın önümüzdeki günlerde Trump ile bir görüşmesi olacak.

Belgelerle ilgili bizim söylediğimiz şey şudur. Bunların ne olduğu açıklanana kadar bunlar bizim nezdimizde sahte belgelerdir.