Huawei, uzun zamandır merakla beklenen Mate 20 Pro akıllı telefonunu Türkiye’deki teknoloji meraklıları ile buluşturuyor.

Bugünden itibaren tüm kanallarda satışa sunulacak Mate 20 Pro’nun tavsiye edilen resmi Türkiye satış fiyatı 8.499 TL olarak belirlendi. Mate 20 Pro piyasadaki en iyi akıllı telefon kamera sistemine sahip. Ultra geniş açı lens desteğiyle gelen üçlü Leica kamera, kullanıcılara geniş bir perspektiften çekim seçeneği sunuyor.

Mate 20 Pro yeni kamera sistemi, objektiften 2,5 cm uzaklığa kadar nesnelerin net görüntülerinin çekilmesine imkan veren makro özelliği ile de bir ilke imza atıyor.

Cihazın ultra geniş açılı ve makro desteği sunan lens yapısı, Mate 20 Pro’yu aynı zamanda çok yönlü bir kamera haline getiriyor. Mate 20 Pro, yapay zeka destekli kamera moduna da sahip. Kullanıcılar bu modu kullanarak, çektikleri video içeriklerinin tonunu, doygunluğunu ve parlaklığını otomatik olarak ayarlayabiliyor.

Cihaz ayrıca hazır modlara da sahip. Mate 20 Pro, görseldeki insan unsurlarını ayırarak ve etrafındaki renklerin canlılığını artırarak, kişileri daha canlı bir şekilde vurgulayabiliyor fotoğraflara.

Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de satışa sunuluyor!


Kullanıcının akıllı telefon deneyimini iyileştirmek ve güvenli bir kullanım süreci sunmak için geliştirilen ekran içi parmak izi okuyucu, yüzde 20 daha hızlı bir şekilde ekranı açıyor. Dinamik basınç sensörü sayesinde dokunma hissi ve geri bildirim olarak da kullanıcı için gerçek bir düğmeye dokunma hissi yaratılıyor.

Tüm özellikleri yanında tamamen verimlilik odaklı olarak tasarlanan Mate 20 Pro, 4200 mAh gücündeki bataryası ile gücünün gösteriyor. SuperCharge özelliği, 40W'a kadar yüksek hızda şarj desteği sunuyor. Örneğin Mate 20 Pro, 40W SuperCharge adaptörüne takıldığında, 30 dakikalık bir şarj esnasında yüzde 70’lik pil dolum oranına ulaşıyor.

Yeni Mate 20 Pro, Kirin 980, Cortex-A76 tabanlı çekirdek yapısı ile yüzde 75 daha güçlü ve yüzde 58 daha verimli ilk yonga seti olma özelliğine sahip. Kirin 980, yonga seti, iki büyük Cortex-A76 tabanlı çekirdek, iki orta boyutlu Cortex-A76 tabanlı çekirdek ve dört küçük Cortex-A55 çekirdekten oluşan, üç katmanlı yenilikçi bir mimari ile tasarlandı.

Mate 20 Pro akıllı telefon Gece Mavisi, Alacakaranlık ve Siyah renk seçenekleriyle 8.499 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile ülkemizde tüketiciler ile buluşacak.